E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFiorentina iki futbolcusunun korona virüs kaptığını açıkladı---

Fiorentina iki futbolcusunun korona virüs kaptığını açıkladı

Fiorentina iki futbolcusunun korona virüs kaptığını açıkladı
14 Mart 2020 - 13:13 borsagundem.com

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs, özellikle İtalya'da dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Serie A ekibi Fiorentina, iki futbolcusu ve bir personelinde virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, İtalyan futbol ligi Serie A'da yayılmaya devam ediyor. Daha önce Juventuslu Rugani'nin virüsü kaptığı açıklanırken, Fiorentina kulübü de kötü haberi paylaştı.

İtalyan ekibi, futbolcuları Partick Cutrone ve German Pezella ile fizyoterapistleri Stefano Dainelli'nin korona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Kulüp ayrıca bu isimlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu da takipçileriyle paylaştı.

İKİLİ YENİ KATILMIŞTI

Piyasa değerleri 18'er milyon Euro olan iki önemli oyuncudan Cutrone (22), İngiliz Wolverhampton takımından Ocak ayında kiralık olarak gelmiş, Pezzella (28) ise sezon başında İspanya'nın Real Betis takımından bonservisiyle satın alınmıştı.

FIFA'dan yeni korona virüs kararı

UEFA'dan İstanbul değişikliği planı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)