E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı---

Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı

Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı
04 Ocak 2021 - 09:26 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fikri Sağlar hakkında, "türbanlı hakim" açıklaması nedeniyle soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fikri Sağlar hakkında, "türbanlı hakim" açıklaması nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan soruşturma başlattı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"30.12.2020 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, 'Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takılıyor, bununla mücadele edilmeli' şeklindeki sözleri nedeniyle Durmuş Fikri Sağlar hakkında, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 216. maddesi kapsamında halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan, re'sen soruşturma başlatılmıştır"

FİKRİ SAĞLAR NE SÖYLEMİŞTİ?

Eski Bakan ve eski CHP milletvekili Fikri Sağlar, 30 Aralık'ta bir televizyon kanalında "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takılıyor, bununla mücadele edilmeli" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bu sözler başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere pek çok siyasinin de tepkisini çekmişti.

Global piyasalara paralel seyir bekleniyor

 

Piyasalarda yılbaşında görünüm olumlu

 

Borsada düzeltme beklentisi yükseliyor

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :