E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFikret Orman'dan çok sert açıklamalar---

Fikret Orman'dan çok sert açıklamalar

Fikret Orman'dan çok sert açıklamalar
27 Ekim 2017 - 21:10 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza ile ilgili çok sert konuştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'e verilen 6 maç men cezası ile ilgi sert açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın deneme tahtası olmadığını dile getiren Fikret Orman, siyah-beyazlıların üzerine çok yüklenildiğini belirterek, "Tahmin ediyorum hala FETÖ hala bitmedi. Beşiktaş'ın üzerinde bu denli yüklenilmesini hala anlayamıyorum." diye konuştu.

Alanya Beşiktaşlılar Derneği'nin balosunda konuşan Orman ilk olarak şunları söyledi;

"Yükselen bir kulübü hep beraber yukarı çıkartıp, diğer takımları da o seviyeye getirmek gerekiyor. Yükseleni aşağı çekmememiz lazım. Hep beraber Türk futboluna hizmet etmemiz gerek. Ben sürekli diyorum ki, Türkiye'nin futbolcunun marka değerini yukarı çekmeliyiz. Beşiktaş iyiye giderken, aşağı çekilmeye çalışılıyor. Caner ilk defa, futbol kamuoyunun önüne çıkan bir isim değil. Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı yeni çıktı. O böyle bir hareket yapmış olsa, böyle bir şeyler diyebilirsiniz ama Caner bilinen bir isim. Düzgün bir çocuk. Maç içerisinde bazen agresif durum sergileyebiliyor. Başka takımlarda oynarken, bu konuda bir şey yapılmazken, Beşiktaş'a gelince bu ceza olması enteresan. Bunun çok daha beterleri yapılmıyor mu? Yapılıyor. Maç bittikten sonra, kulübün başkanı olarak, buranın Beşiktaş olduğunu ve bu hareketleri tasvip etmediğimizi söyledim. Caner de herkesten özür diledi. Bunu alıp da, futbolcumuzla alakalı bir cezayı abartarak vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum."

EFENDİYİZ AMA UYSAL KOYUN DEĞİLİZ

Herkes bir algılama yaratmaya çalışıyor. Beşikta kayırıyor diye... TFF'yi Beşiktaşlılar yönetiyor diyorlar. Beşiktaş deneme tahtası olacak bir kulüp mü? Bu bir tiyatro, sinema oyunu değil. Bu futbol. 90. dakikada gol atılacak, oyuncu sevinecek. 2002'de Şenol Güneş ile beraber dünya 3. olduğumuzda bizim oyuncumuz gol attı, hocamız gol olunca sahaya fırladı. Bunlar olağan şeyler .Bunları alıp başka yere götürmek Türk futboluna hizmet değil, zarar verir. Kırmızı karttan, sarı karttan gözümüzü açamıyoruz. Beşiktaş top oynayan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan aynı takım, Türkiye'de de oynuyor. Sürekli oyun durduruluyor. Fenerbahçe maçında Quaresma görmesini tasvip etmediğimi söyledik. Beşiktaş doğruların, ilklerin centilmenliğin takımıdır... Bu değil ki Efendi Beşiktaş diye uysal koyunuz.Siz sezon başı gelir derseniz görüntü üzerinden karar vereceğiz. Tamam deriz. Bir gecede talimat değişiyor. Sezon başı değişsin, peki bundan evvel olanları ne yapacağız? Arkadaşlarımız kamuoyu üzerinden karar vermesinler. Dünyayı ayağa kaldırırım dedim, bununla ilgili ceza verdiler. Buna ceza vermezsek tepki alırız diyerek ceza verilir mi?

O zaman biz de bir tane internet sitesi kurduracağız, oradan baskı yapıp ceza verdireceğiz. Olur mu böyle bir şey. Kamuoyunun tepkisine değil, doğruya göre karar vermek lazım.

OYUNCULARIM ADAM MI VURDU

Benim oyuncularım savcılığa çağırılıyor. Benim oyuncularım ne yapmışlar, adam mı vurmuşlar, gayrı-kanuni bir şey mi yapmışlar? saha için.. Akreditasyon kartları yok diye oyuncular savcılığa çağrılıyor. Bu ülkede statlarda başkan başkana yumruk atıyor... Oyuncular gazeteci dövüyor. 27 ülkede naklen yayınlanan maçta hakemi rezil edecek parçalar geliyor, bunlarla ilgili bir şey yokken akreditasyon kartı için oyuncular savcılığa çağrılıyor. Talisca'ya gelen tebliğ 26 Eylül'de gelmiş. Bu çocuk o tarihlerden ne yapmış, Porto'ya Monaco'ya gitmiş, bu ülkeyi temsil etmiş. Şimdi transfer et diyorlar. Bu mu ülkemizi temsile edecek. Tabii ki hukuka hepimiz sahip çıkacağız ama Beşiktaş deneme tahtası değil.

Tahmin ediyorum hala FETÖ hala bitmedi. Beşiktaş'ın üzerinde bu denli yüklenilmesini hala anlayamıyorum. Kanunlar vardır ama burası da Türkiye'yi temsil eden bir kurumdur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego28 Ekim 2017 07:54

    Seninde nasıl kişiliğinin olduğunu gördük tapelerde.

  • Mustafa27 Ekim 2017 23:26

    Fikret Başkan ın Caner i savunması vahim bir hata. Beşiktaş Caner in cezasını kendi kesmeliydi. Süper ligin en çok kart gören takımı. Şenol Hoca rakip takımın oyuncunun boğazını sıkması hala hafızalarda. Başkan aba altından sopa göstermek yerine öz eleştiri yapmalı. Yoksa efendi Beşiktaş demekle efendi olunmuyor. İzleyici gayet güzel takip ediyor.

  • dsd27 Ekim 2017 22:47

    Cuma cuma ayranı fazla kaçırmamak lazım...Sonra rezil olmak ta var....

  • Musti27 Ekim 2017 22:33

    bu futbol federasyonun tepeden tırnağa değişmesi lazım futbolu bilen adamlar gelsin parası çok olan değil

  • SAVAS27 Ekim 2017 22:20

    Kaybederken efendi, centilmen görmedim. 3 yıldır ilk defa aleyhinize bir karar verildi. Konuşmalar tehditler başkasını suçlamalar başladı. Halbuki Babelin cezası inirilerek kıyak geçildi. Anlayana...

  • cingöz27 Ekim 2017 22:13

    cezayı veren federasyon kurulları bu kurullarda çalışanlar belli. hiçbiri fetöcü değil akpli. hedef şaşırtmaya çalışmayın

  • rezil futbol27 Ekim 2017 22:02

    besiktasli olarak canere ceza sonuna kadar dogru ama bugune kadar verilmeyen cezalar ve bugunden sonra verilmeyecek cezalar ne olacak? TFF turkiyede futbolu bitirdi, aciz vasifsiz koyun emanet edilmeyecek tipler futbolu yonetiyor, hukuk desen zaten yok memlekette goren selam soylesin.. bu memleketin en son derdi capsizlarin yonettigi futbolda milyonlar kazanan kalitesiz ve karaktersiz futbolcularin sorunlaridir