E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün kaçak imamı Adil Öksüz'ün izi Akyazı'da bulundu---

FETÖ'nün kaçak imamı Adil Öksüz'ün izi Akyazı'da bulundu

FETÖ'nün kaçak imamı Adil Öksüz'ün izi Akyazı'da bulundu
16 Ağustos 2016 - 08:49 borsagundem.com

Ankara’da darbecilerin merkez olarak kullandıkları Akıncı Üssü’nde 15 Temmuz’da gözaltına alınan ve FETÖ’nün ‘hava kuvvetleri imamı’ olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün 2 bin metre rakımlı Akyazı’daki Acella Yaylası’nda cep telefonuna ulaşıldı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde FETÖ'nün çok önemli 4 isminin izi sürüldü. 85 bin nüfuslu Akyazı, Sakarya'daki FETÖ operasyonunda önemli merkezlerden biri. Sakarya'daki operasyonlarda tutuklanan 250 kişiden neredeyse yarısı, Akyazı'dan.

Bu ilçede FETÖ için kırılma noktası 17-25 Aralık soruşturmaları oldu. Bu tarihten sonra örgüte yönelik başlatılan operasyonlarla birlikte bazı kişiler, işyerlerini kapatıp Akyazı'yı terk etti. Halkın büyük çoğunluğu, örgütün ilçedeki faaliyetlerini biliyor. Ancak gazetecilere konuşmaktan kaçınıyor. Ne isim veriyorlar ne de bildiklerini anlatıyorlar. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi yard. Doç. Dr. Adil Öksüz, ilçede tanınan bir isim. Bir üniversite hocası, ilçenin en zenginlerinden birinin damadı... FETÖ'nün önemli adamı olduğu ortaya çıkan Öksüz için "Her yere rahatça ulaşabilir, istediği kişiyi devlet kurumlarında işe aldırabilir" deniliyor.

FETÖ'den inanılmaz maaş tuzağı!

 

İstanbul'da 44 şirkete FETÖ operasyonu

 

PETKİM'in eski genel müdürü Sadettin Korkut tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)