E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'cü emniyet müdürlerine 2'şer kez ömürboyu istemi---

FETÖ'cü emniyet müdürlerine 2'şer kez ömürboyu istemi

FETÖ'cü emniyet müdürlerine 2'şer kez ömürboyu istemi
16 Kasım 2016 - 17:37 borsagundem.com

Adana'da FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan 2 emniyet müdürü hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan ve örgütle bağlantılı oldukları öne sürülen 2 emniyet müdürü hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Darbecilerin listesinde Adana Emniyet Müdürü olarak atanan dönemin Seyhan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Haluk Pamukçu ile 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Nezir Özcan, darbe girişiminin sabahında yakalandı. Müdürler tutuklanırken, Cumhuriyet savcısı da soruşturmasını tamamlayıp iddianame hazırladı. Savcı, müdürler hakkında 'Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etmek', 'Cebir ve şiddet kullanarak TBMM'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini kısmen veya tamamen yapmasını engellemeye teşebbüs etmek' suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış ömürboyu, 'örgüt üyeliği' suçundan da 15'er yıl hapis cezası istemiyle 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Sanıklar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)