E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ operasyonu, 89 gözaltı, 21 kişi aranıyor---

FETÖ operasyonu, 89 gözaltı, 21 kişi aranıyor

FETÖ operasyonu, 89 gözaltı, 21 kişi aranıyor
13 Ekim 2020 - 09:05 borsagundem.com

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik komutanlıkları yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 89 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir merkezli 26 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 110 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı. 89 şüpheli gözaltına alınırken, 21'i ise aranıyor. Gözaltına alınanlar arasında albay ve yarbay seviyesinde rütbeliler ile 16 da pilot da yer alıyor.

FEVZİ ÖZTÜRK TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçundan gözaltına alınan ve daha sonra ev hapsi kararıyla tahliye edilen Ege Ordusu Komutanı Emir Subayı Fevzi Öztürk tekrardan gözaltına alındı. Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın (MİT) yaptığı çalışmalar sonucunda, Öztürk'ün hakkında yeni ve ek deliller tespit edilmesi üzerine, İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından bugün saat 01.00 sıralarında gözaltına alındı. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck13 Ekim 2020 11:08

    Yahu bu kişilerin mülahaklarında resmi video kayıtları ve görüntüleri sınav komisyonu sohbetleri soruları cevapları incelenmeli. o bakımdan mülakatlar kayıt altında yapılmaslı. THY de işten çıkanların yerine şuan kimler alındı son 1 - 2 aydır? 

  • Türkoğlutürk 13 Ekim 2020 09:33

    Hayret AKP dışında heryer deler

  • Nedim13 Ekim 2020 12:13

    2 tane var ama kati delil yok.  Diğerleri zaten parti kurdu!  Daha ne arıyorsun?  Chp ye bak!  İşbirliği içindeler zaten.