E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı---

FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı

FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı
23 Kasım 2019 - 15:41 borsagundem.com

Terör örgütü FETÖ firarilerinden ABD'ye kaçan Hakan Şükür, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Arif Erdem'in Amerika'da bulunduğunu itiraf etti.

FETÖ firarilerinden Hakan Şükür, bir başka firari Arif Erdem'le birlikte Galatasaray-Başakşehir maçını izlediklerini itiraf etti.

Firari Şükür, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Galatasaray-Başakşehir maçını daha önce Başakşehir'i çalıştırmış Arif Erdem ile seyrettik." ifadelerini kullandı.

Nerede olduğu merak edilen FETÖ firarisi Arif Erdem'in de Hakan Şükür'le birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu ortaya çıktı. FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan Arif Erdem’in İpsala Sınır Kapısı’nı kullanarak Yunanistan’a geçtiği, yanında eşi ve çocuklarının da olduğu tespit edilmişti.

FETÖ firarileri arasında bulunan Arif Erdem, eski milli futbolcular İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker ile birlikte "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılanıyor. Erdem, son olarak, FETÖ elebaşıyla fotoğrafları ve Gülen'in artık suyunu içtiği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego 24 Kasım 2019 01:49

    Ahmet özbir birde yalaka kadrosu açılsınmı. İlk sen alınırsın hayırlı olsun

  • Ultra kanarya23 Kasım 2019 22:32

    Gs eski şampiyonluklarını mercek altına almak lazım acaba cemaatin bu şampiyonluklarda parmağı varmı?

  • AHMET ÖZBİR23 Kasım 2019 22:11

    DEVLET'im bunlar için özel tim kurmasını istiyoruz. Alayını paketleyip kargo ile ülkemize gönderilmesini acilen bekliyoruz. Diğer bir husus da yurtdışına kaçanların alayının T.C. VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARILMASI. Haydi vazife başına.

  • Kazi23 Kasım 2019 21:42

    Adalet nerde tatildemi

  • emekci23 Kasım 2019 22:18

    adalet tatilde, o yüzden kimse mahkemelere gitmiyor.

  • Beril23 Kasım 2019 21:34

    Arnavutların yüzkarası bunlar vatanına bağlı olan bırakup kaçmaz

  • ...23 Kasım 2019 21:32

    hakemınden oyuncusuna, takımından teknık heyetıne. .. artık skorlarla neler kazandılar.. yurtdışınd abahıs mı oynadılar. bahislere şekil verip buyuk para babalarına maç mı satın aldılar... geçmişte ne yaptılar bilen yok... yurtdışı idda sitelerde.. kırmızı kart var.. penaltı var.. spkr.. korner sayısı vb. hepsine bahıs oynanaıyor. şimdi bunlar maç oynanamadan skoru biliyorsa.. kartları yada golleri atacak kişileri trilyonları kapldırmıştır. hatta maç sonucunu başkalarıankomısyonla bile satmıştır. ama araştırılmadı bile örtpas oldu gitti. 

  • kılıç23 Kasım 2019 18:38

    HER KİM OLURSA OLSUN BU VATANA İHANET EDENİ ALLAH KAHRETSİN ZATEN DÜRÜST OLSAYDI GELİP ÜLKEMDE CEZAMI ÇEKERİM DERDİ.

  • Lala23 Kasım 2019 16:33

    Kendini yere atıp sahte penaltı kazanmak dışında bir suçu olmadı hayatı boyunca. Bu suçu nedeniyle ceza almadı ama.

  • cingöz23 Kasım 2019 22:17

    popçuları topçuları abartmayın. Bülent Arınçtan ne farkı var bunun?

  • BİR DOST23 Kasım 2019 18:37

    Dosyasını okudun herhal, suçu olmaya ülkesinde kalır adalete güvenir, itirafçı olur, iş birlikçi olur, hatasını telafi eder biter. Bu arkadaş ta hizmet ettiği ülkeye kaçmış.