E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu---

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu
05 Haziran 2021 - 19:25 borsagundem.com

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı olarak ifade verdi. Gülen örgütle ilgili onlarca mahrem imamın ismini ve karanlık planlarını anlattı

Osman kod adlı Selahaddin Gülen'in ifadesinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öz amcası olduğunu, doğduğu günden itibaren örgütün içinde olduğunu söylediği belirtildi. İtirafçı olarak ifade veren Selahaddin Gülen, örgütle ilgili onlarca mahrem imamın ismini, örgütteki görevini ve eylemlerini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Örgüt mahrem yapılanmasının şemasını çizdiren Selahaddin Gülen, örgütün aile toplantılarına katıldığını, Gülen ailesinden sorumlu imam N.Y.'nin aile kampları organize ettiğini bu toplantılarda örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in sözlerinin aktarılarak sohbet yapıldığını anlattı. Selahaddin Gülen, bu toplantıların örgüte eleman kazandırmak için düzenlendiğini söyledi.

Üniversite yıllarında örgüte eleman sağlanması ve üniversite öğrencilerin örgüte kazandırılması için öğrencilerin örgüte ait evlere yönlendirilmesi için sınıf arkadaşlarını veya alt sınıftakileri eve yemeğe çağırdığını, daha sonra sohbet yapıldığını söyledi.

Mahrem yapılanmanın askeri öğrencilerle irtibatı ankesörlü hatlar aracılığıyla yaptığını söyleyen Gülen, daha sonra bu öğrencilerle önceden belirlenen evlerde görüşüldüğünü, kitap okuyup namaz kılındığını anlattı. Mahrem yapılanma içindeyken örgütün düzenlediği Irak gezisine katıldığını, Kuzey Irak'ta bulunan örgüte ait okulların gezildiğini söyledi.

Selahaddin Gülen operasyonunda yeni gelişme

 

Ali Koç: Daha bitmedi, hesaplaşacağız

 

Yıldırım: Direndik, başaramadılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ06 Haziran 2021 22:50

    bu hükümet gider ise abd nin baskısı ile bunların hepsi hapisten çıkartılarlar bakın görürsünüz.

  • manyak herif06 Haziran 2021 15:47

    Çözüm fetöyü koruyan kol kanat geren,amerikadan talimat alan,darbe zamanında oturup darbeyi canli yayın olarak kahve yudumlayarak seyreden CHP nin adam gibi siyaset yapması,iktidara geldiklerinde ne icraat yapacakların halka anlatmalarıdır.iktidarın her yaptığını doğruyu da yanlışı da eleştirmekle muhalefet yapılmaz.

  • TAMİZ KARTALGÖZ06 Haziran 2021 19:52

    Kardeş görmüyormusun milletvekili olanlar alıyorlar dokunulmazlıkları kime elini dahi süremiyor.ne kanun işliyor onlara ne de bir şey.ağızlarına geleni söylüyorlar teröristleri destekliyorlar cumhurbaşkanımıza katil ve katliamcı diyorlar.TSK lerimeze çoluk çoğu katlediyor diyorlar kimse bir şey yapamıyor böyle bir kanunlar ile yönetilen bir ülke bu dünya da daha da yoktur.bunlar ne devletten nede hiç bir şeyden korkmuyorlar.ama günü gelince bu millet asla kendisine yapılan hainlikleri asla ve asla unutmaz hesabını er ya da geç sorar.

  • Dede06 Haziran 2021 13:33

    Cokkk buyuk temizlik gerek cokkk ama kim yapacak

  • Ali Taş06 Haziran 2021 13:12

    Mafyayadan medet uman mualefet işte böyle memleket

  • TAMİZ KARTALGÖZ06 Haziran 2021 19:53

    o kişi malesef mafya olsa hal etmesi kolay idi o kişi ABD ajanı imiş ülkemizde büyük sansasyonel olaylar yapmak için özel yetiştirilmiş birisi imiş.MİT onu eninde sonunda hal edeceğini tahmin etmekteyim.

  • Cabbar06 Haziran 2021 12:47

    Fötönün Nerde siyasi ayağı hala içimizdeler

  • Ulke06 Haziran 2021 11:23

    Ulkenin bir rotasi yokki .....kendi basina buyruk gunler geciyor....hirsizin ceza almadigi bir ulkedeyiz...

  • TAMİZ KARTALGÖZ05 Haziran 2021 23:27

    Güvenlik güçlerimize diyeceğimiz yoktur harıl harıl çalışıyor canlarını ortaya koyarak fakat gel gelelim bu işin sonu ne olacak.dokunulmazlık zıırhına sığınarak teröristleri destekleyen ve bunlar ile işbirliği yapanlara, cumhurbaşkanımıza katliamcı diyenler, Türk ordusunu çocukları öldüren katiller diyenlere ne olacak.Böyle adelet sistemi hiç olurmu.abd de bir milletvekil böyle dese veya bir cumhurbaşkanı dahi bunu dese idam cezası var.bizim milletvekillerinin bir haline bakarmısınız.kanunların boşluklarına sığınıp istedikleri gibi hareket ediyorlar.Artık güçlü bir Anayasa ne kadar ihtiyaç olduğunun göstergesi bunlar.yoksa bu ülke içten yıkılacaktır.

  • manyak herif06 Haziran 2021 22:32

    adamlar daha muhalefetteyken dahi biz iktidara gelirsek sizden hesap soracağız,idam edeceğiz ,sizi sürüm sürüm süründüreceğiz.asacağız keseceğiz  diye açık açık tehdit ediyorlar ,gizlemiyorlar ee bu duruma seyirci kalmak demek,geyik gibi aslan sürüsünün bir geyiği parçalayıp yemesine uzaktan  seyretmektir.böyle yapmamalı sen ne diyorsun kardeşim deyip şimdiden hesap sorulmalıdır.

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK06 Haziran 2021 11:33

    Malesef öyle kardeşim artık bir an evvel bu anayasa ülke menfaatine tepeden tırnaga değişmeli.ne imiş milletvekili ve donulmazlıığı varmış.Orduya hareket edenler, teröristlerin talimatları ile ülkeyi yönetenler ülkenin çökmesi için içeride çirit atan tüm herkes için artık idam ve büyük hapis cezaları getirilmez ise bu kargaşalıklar önlenemez.