E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'den Mustafa Koç mesajı---

Fethullah Gülen'den Mustafa Koç mesajı

Fethullah Gülen'den Mustafa Koç mesajı
21 Ocak 2016 - 20:16 borsagundem.com

Fethullah Gülen, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziye mesajı yayınladı.

Gülen’in taziye mesajı şöyle:

“Dürüstlüğü, vizyonu ve çalışkanlığıyla temayüz etmiş, genç yaşta sorumluluk devralarak iş dünyasında çok önemli başarılara imza atmış Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Koç’a Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret dilerim.

Başta muhterem pederleri Rahmi Koç Beyefendi’ye, merhumun değerli eşi ve çocuklarına, kardeşleri Ömer ve Ali Koç Beyefendilere, Koç Ailesi’nin diğer üyelerine sabr-ı cemil niyaz ederim.

Ayrıca TÜSİAD camiasına, Koç Topluluğu’nun yönetici ve çalışanları ile iş dünyamızın değerli temsilcilerine başsağlığı dileklerimi sunarım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CEGO 22 Ocak 2016 00:36

    Muhterem hocam bu yorumlara aldırmayınız.

  • haktan22 Ocak 2016 00:23

    vatikan ziyareti kılcallarına işlemiş.. yüreğinin aynası.. anlayana.. atayı peder görüyor...

  • selim22 Ocak 2016 00:12

    Allahım ne cahil insanlar yorum yapar oldu sen hiç Peder Valide diye bir şey duymasını Valide de rahibe mi oluyor

  • vatansever21 Ocak 2016 23:42

    peder diye rahiplere denir ,bilmiyorsan ogren .......

  • golf21 Ocak 2016 20:35

    her canlı mutlak birgün ölümü tadacaktır ama önemli olan arkada hoş bir seda burakmak insan ölür adı kalır yigit ölür namı kalır gercekten yigit bir adamdı Allah rahmet eylesin Allah günahlarını affetsin sözün bittigi nokta

  • kartal21 Ocak 2016 20:27

    sayın fettullah hoca tam bir amerikalısın peder ne demek babanız kelimesini söylemek cokmu zor koc ailesi bile sizin kadar amerikalı degil