E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFenerium rekor kırdı---

Fenerium rekor kırdı

Fenerium rekor kırdı
29 Nisan 2014 - 05:27 borsagundem.com

Fenerbahçe pazar günü şampiyonluk yarışında ipi göğüslerken, Fenerium’lar da günlük 2 milyon TL hasılat ile bir rekora imza attı

Fenerbahçe, spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, pazar günü perakende sektöründe de bir rekora imza attı. Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberine göre Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini satan Fenerium’lardaki pazar günü toplam hasılat 2 milyon TL’ye ulaştı.

Çaykur Rizespor ile kendi sahasında berabere kalan Fenerbahçe, ligi şampiyon bitirmeyi garantiledi. Bu, Fenerbahçe’nin 19. şampiyonluğu olacak.

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, “Pazar günü Fenerbahçe tarihinin en büyük satışlarını yaptık. 1 günlük hasılat 2 milyon TL oldu” dedi. Bu cironun, giyim sektörünün sıkıntılı olduğu bir dönemde Fenerbahçe’nin marka değerinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdiğini belirten Kiğılı, “Karşısında bir rakibi de yok. Bu nedenle Fenerium’lar büyük bir pazar payına sahip” diye konuştu.

Kadın ve çocuk giyimde daha fazla satış yapıldığını açıklayan Kiğılı, kadınlara özel bele oturan tişörtler ürettiklerini hatırlattı. Kutlamalar kapsamında en çok sattıkları ürünün ise sloganlı tişörtler olduğunu kaydeden Kiğılı, şunları söyledi:
“Statta 50 bin kadın taraftarımız, dışarıda da 50 binin üzerinde erkek taraftarımız vardı. Avrupa kupalarına gidemeyeceğimiz için oradan bir gelir de olmayacak. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarımız kulübümüze çok destek oldu.”

16 DEĞİŞİK SLOGAN

Şampiyonluk kapsamında 16 değişik slogana sahip tişörtler hazırladıklarını söyleyen Kiğılı, bu sloganlardan ilkinin ‘Mayıslar sizin olsun, biz nisanda şampiyonuz’ olduğunu hatırlattı. Futbolcuların bu tişörtlerle sahaya çıktığını belirten Kiğılı, “Haftada iki kez sloganlı tişörtleri satışa çıkaracağız” dedi.

KUTLAMA 11 MAYIS'TA

11 Mayıs’ta şampiyonluk kutlamaları yapacaklarını aktaran Abdullah Kiğılı, “Hazırlıklarımız üst düzeyde. Yüzümüz gülüyor” diye konuştu. Statta özel lazer gösterileri yapılacağını anlatan Kiğılı, Fenerium mağazalarımızda da yeni sloganlı tişörtlerin yer alacağını dile getirdi.

URFA'DAN ROTTERDAM'A KADAR MAĞAZA

2000 yılında Fenerbahçe’ye mali kaynak sağlamak amacı ile kurulan Fenerium, perakende sektörünün önde gelen kulüp mağaza zinciri haline geldi. 93 mağazası bulunan Fenerium, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Konya, Samsun, Aydın, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Diyarbakır, Denizli, Düzce, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kahramanmaraş, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Urfa’da faaliyet gösteriyor.

Yurtdışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da ve Hollanda’nın Rotterdam şehrinde birer Fenerium mağazası bulunuyor. Söz konusu mağazalara ilave olarak 3 adet gezici TIR Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini yurt genelindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırıyor. Fiziki mağazaların yanı sıra internetten de satış yapılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)