E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye piyango: Arda derken ters köşe...---

Fenerbahçe'ye piyango: Arda derken ters köşe...

Fenerbahçe'ye piyango: Arda derken ters köşe...
25 Haziran 2023 - 08:51 borsagundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sezonu 80 puanla 2. sırada tamamladıktan sonra transfer çalışmalarını hızlandırdı. Arda Güler'den önce bir başka yetenekli futbolcuya tarihi bir bonservis bedeliyle veda etmek için hazırlanıyor.


Fenerbahçe'nin ve milli takımımızın yükselen yıldızı Arda Güler hakkındaki bilinmezlik de devamlılığını koruyor.

18 yaşındaki genç futbolcu ile 2. kez masaya oturan yönetim, bu görüşmeden de bir sonuç elde edemedi.

Ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösteren İtalyan devi Milan'ın Fenerbahçe'ye Arda ile görüşmek için resmi yazı gönderildiği öğrenildi.

RAKAMLAR NEREDEYSE SERBEST KALMA BEDELİNE YAKLAŞTI

Arda'nın gitmesine olası gözüyle bakan Fenerbahçe taraftarlarına bir kötü haber de gönüllerde taht kuran yetenekli futbolcudan geldi.

NEC Nijmegen'den genç bir yetenek olarak gelip Fenerbahçe'de çok mevkili ve istikrarlı bir oyuncu haline gelen Ferdi Kadıoğlu için birçok transfer teklifi geldi. Hatta rakamlar neredeyse serbest kalma bedeline yaklaştı.

Fenerbahçe'nin kapısı Ferdi için sezon içerisinde çalındı ancak resmi teklifler sezon biter bitmez gelmeye başladı. Özellikle, Newcastle United ve Napoli tekliflerini arka arkaya artırarak Fenerbahçe'yi ikna etmeye çalıştı.

İŞTE FERDİ İÇİN YAPILAN TEKLİFLER

Everton'ın teklifi düşük kalırken, Napoli ve Newcastle'ın teklifleri 20 milyon euro'ya ulaştı. Napoli, net 17 milyon euro teklif etti ve bonuslarla birlikte bu rakam 20 milyon euro oldu.

Newcastle da benzer bir teklifle kapıyı çaldı. Fenerbahçe ise serbest kalma bedeli olan 25 milyon euro'yu ileterek, bu teklifleri geri çevirdi. (Sabah)

PFDK kararına Fenerbahçe'den tepki

 

Edin Dzeko, resmen Fenerbahçe'de! İşte yıllık ücreti...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)