E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye İtalya'dan büyük müjde---

Fenerbahçe'ye İtalya'dan büyük müjde

Fenerbahçe'ye İtalya'dan büyük müjde
12 Nisan 2020 - 13:55 borsagundem.com

İtalyan devi Roma, Fenerbahçe'nin ocak ayında 'harcama limiti' nedeniyle transfer edemediği Juan Jesus'u satış listesine koydu. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı stoper için bir kez daha devreye girecek

Mali krize giren Roma yararlanamadığı tüm oyuncuları satışa çıkardı. Fenerbahçe'nin devre arasında ilgilendiği stoper Juan Jesus da satış listesine kondu.

Corriere Dello Sport; Kanarya'nın yanı sıra İtalyan ekipleri ve Lokomotiv, Krasnodar ile Rubin Kazan'ın da radarında olan 28 yaşındaki Brezilyalı savunmacının yönetimle görüştükten sonra kararını vereceğini belirtti. Bu sezon 4 maçta forma şansı bulabilen Jesus, skor katkısı yapamadı.

BU KEZ ELİ GÜÇLÜ

Fenerbahçe, ocak ayında Juan Jesus'u kiralamak istemiş ancak 'harcama limiti' yetmediği için Frankfurt'tan daha düşük maliyetli Simon Falette'yi kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Stoperde bu sezon büyük kriz yaşayan, adam yokluğunda Jailson'un burada oynatmak zorunda kalan ve yapılan hatalar nedeniyle önemli puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertli kurmayların, Jesus için tekrar devreye gireceği belirtildi.

Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Juan Jesus, kariyerinde İnternacional (26 maç), Roma (90 maç) ve İnter'de (142 maç) forma giyerken; 2 gol, 3 asist üretti. Tecrübeli stoper, Brezilya Milli Takımı'nda da 4 kez görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hahaaaaa13 Nisan 2020 00:44

    Müjde,operasyon,harekat,dugmeye basti,havaalaninda omuzda karsilamalar,sonuc; avrupanin köy takimlarina elenin...

  • amanin amanin12 Nisan 2020 16:37

    Ocak ayında hoca kimdi? Ersun. Şimdi hoca kim? Belirsiz. Eee hani transferler teknik direktörlerin isteğiyle yapılıyodu. Yeni gelen hoca isticek mi ki adamı?

  • misafir12 Nisan 2020 15:11

    Fenerbahçe'ye İtalya'dan büyük müjde; Juan Jesus:28 yaşındaki Brezilyalı savunmacının yönetimle görüştükten sonra kararını vereceğini belirtti. Müjdeye bak, bu sezon 4 maçta forma şansı bulabilen Jesus, skor katkısı yapamadı.