E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den kombine açıklaması---

Fenerbahçe'den kombine açıklaması

Fenerbahçe'den kombine açıklaması
09 Kasım 2014 - 20:12 borsagundem.com

Fenerbahçe'de, Rizespor maçı öncesi yaşanan "kombine kart iptali krizi" sonrası sarı lacivertli kulüpten ilk açıklama geldi.

Fenerbahçe-Rizespor maçı öncesi Maraton Tribünü H Blok'taki kombine kartlar iptal edilmiş ve stada gelen taraftarlar kapıda büyük şok yaşamıştı. Taraftarlara kimbinelerinin iptal edildiği stat kapısında söylenmiş, taraftarlar bu durumu protesto etmiş, maçın 15. dakikasında ise bir bölüm taraftar izinsiz şekilde stada girmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe kulübü, konuyla ilgili sessizliğini 24 saat sonra bozdu.  
 
Kulüpten yapılan açıklamada "Fenerbahçe-Çaykur Rizespor müsabakasından kısa bir süre önce gerek müsabaka güvenliği ve gerekse tribündeki şiddet olaylarına yönelik kulübümüze ulaşan istihbarat bilgileri doğrultusunda, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Maraton Üst Tribünü “H”  Blok kombine kartlarının ihbara konu olan bölümü, kulübümüzce yasal düzenlemeler tahtında iptal edilmiştir." denildi.
 
Kombineleri iptal edilen taraftar grubunun "Suç grubu" olarak nitelendirildiği açıklamada, söz konusu bu kişilerin Fenerbahçe'nin gollerine dahi sevinmediği hatta diğer taraftarların da savinmesine engel olduğunu iddia edildi. 
 
"Fenerbahçe’nin başarısı doğrultusunda alınan bu önlem ve tedbirlerden olumsuz yönde etkilenen taraftarlarımızın tüm mağduriyetleri kulübümüz tarafından giderilecektir" ifadelerine de yer verilen açıklamada Başkan Aziz Yıldırım'ın hafta içinde konu hakkında açıklamalar yapacağı da vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)