E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de yeni hedef Artem Dzyuba---

Fenerbahçe'de yeni hedef Artem Dzyuba

Fenerbahçe'de yeni hedef Artem Dzyuba
02 Eylül 2017 - 14:08 borsagundem.com

Transfer döneminde, Rus ekibi Zenit'ten Giuliano ve Neto'yu kadrosuna katan Fenerbahçe şimdi de Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak istiyor

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi... Bu sezon Zenit'ten Brezilyalı Guiliano ile Portekizli Neto'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe, Rus ekibinden 3. transferini yapmak üzere harekete geçti.

Takvim'in haberine göre Sarı-Lacivertliler, Zenit'in Neto transferi sırasında önerdiği Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamak istiyor. Van Persie'nin formsuzluğu sebebiyle bir forvet isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, Dzyuba'nın alınmasına onay verdi.

Kocaman, Rus forvetin uzun lig maratonunda takıma çok faydalı olacağını düşünüyor. Zenit kulübü Guiliano ve Neto transferlerinde iyi ilişki kurduğu Fenerbahçe'den Dzyuba için kiralama ücreti talep etmiyor.

29 yaşındaki oyuncu Rus ekibinde bu sezon forma bulmakta zorlanıyor.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Artem Dzyuba, 1.96 boyunda. Hava toplarında çok etkili olan yıldız oyuncu, Rusya Milli Takımı'nın daha önce 22 kez formasını giydi ve 11 kez rakip fileleri sarsma başardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emekci02 Eylül 2017 19:18

    Burasi ekonomi ozelinde bir site. Ekonomik konularda yorumlar bir iki, ama konu futbol olunca maşallah

  • Biraz kül, biraz duman02 Eylül 2017 15:51

    Zor dostum zor... Vuslat yine başka bahara... Fener'n artık acınacak hali kalmadı, Aykut'a acıyorum; eski tas, eski hamama eski tellak olduğu için...

  • ersin02 Eylül 2017 15:34

    Zenitte forma şansı bulamayan Fener de nasıl bulacak.Persi yi de böyle almadılar mı?

  • Kartal02 Eylül 2017 14:38

    Rakip defansları zorlaması içim fiziği iyi ama teknik kapasite nedir? Bu da fernando gibi ağır bir dingil ise işe yaramaz. Veya persi gibi tükenmiş adam misali tabanları yere basarak dahada dolaşan sadece ayağıma gelirse vururum anlayışında bir futbolcu ise işe yaramaz

  • Fb02 Eylül 2017 14:34

    Fenerbahçe'nin rakip defanslar kısa boylu Fenerbahçe forvetine karşı oldukça rahatlar. İki tane uzun ve teknik kapasitesi yüksek forvetle ancak bu ligte zirveye doğru yol kaydedebilirler.

  • Eren 02 Eylül 2017 14:32

    Persi fermandı Roman blr an önce satılmamın. İki tane teknik ve uzun fizik gücü yüksek forvet almalı. Bu kusa takım rakip defansları çözemez. Fermando teknik şıfır. Topu zar zor ayağında tutabiliyor, Persler ise enerji sıfır. Zaten Persie santrafor özellikli futbolcu değil, bbunu çözemeyen teknik direktörlerle bir yere varılmaz