E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kulübe görev alacak isim belli oldu!---

Fenerbahçe'de kulübe görev alacak isim belli oldu!

Fenerbahçe'de kulübe görev alacak isim belli oldu!
22 Aralık 2021 - 13:06 borsagundem.com

Bir önceki dönem lisanslı altyapı hocalarından Tahir Karapınar'a geçici görev veren Fenerbahçe, bu akşamki Fatih Karagümrük maçına Zeki Murat Göle yönetiminde çıkma kararı aldı.

Vitor Pereira yollarını ayıran Fenerbahçe ligde bugün Karagümrük’e konuk oluyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20:00'da başlayacak karşılaşmaya teknik direktörsüz çıkacak olan sarı lacivertlilerde B planı yapıldı.

Hürriyet'ten Süleyman Arat'ın haberine göre; Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası Tahir Karapınar'ın geçici olarak göreve geleceği iddia edilmişti ancak sarı lacivertliler Karagümrük maçında antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıkma kararı aldı.

TAHİR KARAPINAR ALTYAPI GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Sarı lacivertlilerde kulübede pro-lisansı olan bir ismin yer alması şart olduğu için akla gelen ilk isim yine Tahir Karapınar olmuştu. Ancak Karapınar'ın altyapıdaki görevine devam edeceği öğrenildi.

ZEKİ MURAT GÖLE KİMDİR?

26 Eylül 1979 doğumlu olan Zeki Murat Göle, kariyerine 2008 yılında Fenerbahçe Kulübü'nde Gençler Ligi Antrenörü göreviyle başlarken, daha sonra sarı-lacivertli kulüpte sırasıyla Gençlik Gelişim Antrenörü, A2 Ligi Antrenörü ve BGGL U-16 Teknik Sorumlusu gibi görevler aldı. UEFA A Lisansı bulunan Göle, Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın gönderilmesinin ardından bu görevi üstlenmişti.

FENERBAHÇE'DEKİ EKSİKLER

Pereira ile yolların ayrılması nedeniyle Zeki Murat Göle yönetiminde sahaya çıkacak Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Ferdi ve Altay ile hasta Tisserand ve dün sakatlanan, 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Berisha yok. Gustavo, Novak, Serdar Aziz ve Szalai kart sınırında.

PEREİRA SONRASI İLK SINAVDA RAKİP VOLKAN DEMİREL

Fenerbahçe’nin 17 yıl kalesini koruyan son 2 sezonda yardımcı antrenör olan Volkan Demirel’in çalıştırdığı Karagümrük’te ise sakat Frei ve Pesic’in durumları bugün belli olacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

FENERBAHÇE'DE ÖNE ÇIKAN ADAYLAR BİLİC VE İSMAİL KARTAL

Vitor Pereira ile yaşanan yol ayrımının ardından, hiç ara vermeden yeni teknik direktör arayışına başlayan Fenerbahçe yönetimi, ağırlıklı olarak Hırvat hoca Slaven Bilic ve İsmail Kartal üzerinde dururken, Christoph Daum ile Clarence Seedorf’u da yedekte tutuyor.

Fenerbahçe’de Joachim Löw ve İsmail Kartal planı

 

Hamit Altıntop’dan Kenan Koçak ve Fenerbahçe açıklaması

 

Fenerbahçe'de Pereira dönemi sona erince Pelkas...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)