E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de dev operasyon: 4 imza daha geliyor!---

Fenerbahçe'de dev operasyon: 4 imza daha geliyor!

Fenerbahçe'de dev operasyon: 4 imza daha geliyor!
19 Mart 2022 - 12:22 borsagundem.com

Önceki gün imza şov yaparak 6 genç oyuncusuna tören düzenleyen Fenerbahçe'de şimdi gözler, takımın tecrübeli isimleriyle yürütülen sözleşme yenileme görüşmelerine çevrildi.


Bu sezon da şampiyonluk umutlarını kaybeden Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına başladı.

Yapılacak transferle takıma katılacak yeni isimlerin yanı sıra Fenerbahçe'nin takımdaki mevcut futbolculardan sözleşmesini uzatmak için uğraş verdiği isimler bulunuyor. Bunlarla alakalı Fenerbahçe ilk hamlesini yapmıştı.

Sarı-lacivertliler, ‘Geleceğe imza’ adıyla düzenlenen törende Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan ve Ertuğrul Çetin’in sözleşmelerini uzatmış, İsak Vural’ı da renklerine bağlamıştı. Genç yeteneklerin ardından gözler şimdi takımın tecrübelilerine, abilerine çevrildi.

SERDAR AZİZ'LE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fanatik'teki habere göre; Yönetimin özellikle iki futbolcu için önceliği bulunuyor. Serdar Aziz'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılması için yürütülen görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Deneyimli stoperle önümüzdeki günlerde 2 yıllık yeni kontrat imzalanması bekleniyor.

AJAX, ALTAY'I ÇOK İSTİYOR

Altay Bayındır’ın mukavelesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Ajax, yakından takip ettiği 23 yaşındaki file bekçisini, İnter’e gidecek olan Andre Onana’ın yerine düşünüyor. Hollanda ekibinin yaz aylarında teklif yapma ihtimali yüksek.

HEDEF SÖZLEŞME İMZALATIP MASADA GÜÇLENMEK

Yönetim, Altay’la uzun süreli yeni bir sözleşme imzalayıp, gelecek tekliflerde masaya daha güçlü oturmak istiyor. Fenerbahçe ’de çok mutlu olan başarılı file bekçisinin de kontratını uzatmaya sıcak baktığı öğrenildi.

VALENCİA’YLA 1 YIL DAHA

Fenerbahçe’de bu ikilinin dışında masaya oturulacak iki isim daha var. Bu futbolculardan ilki Enner Valencia Geçen sezon takıma katılan Valencia, geldiği günden beri sahadaki mücadelesi ve örnek kişiliğiyle beğeni kazandı. Yönetim, Ekvadorlu yıldızın 2023’te bitecek kontratını 2024’e uzatmayı planlıyor.

ZAJC İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Diğer isim ise sarı-lacivertliler’de bu sezonun flaş ismi olan Zajc’ın sözleşmesi de 2023 yazında sona erecek. İtalya’dan birçok takımın takibe aldığı Sloven orta saha oyuncusuyla da 3 yıllık mukavele için görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ayrılığı duyurdu

 

Aytemiz Alanyaspor: 2 - Fenerbahçe: 5

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)