E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de 2 oyuncu birden Novi Pazar’a kiralandı---

Fenerbahçe'de 2 oyuncu birden Novi Pazar’a kiralandı

Fenerbahçe'de 2 oyuncu birden Novi Pazar’a kiralandı
16 Eylül 2023 - 00:51 borsagundem.com

Fenerbahçe’de genç isimlerden Mısırlı futbolcu Omar Fayed ve akademiden yetişen Jin-ho Jo’nun Sırbistan ekibi Novi Pazar’a kiralandığı duyuruldu

Fenerbahçe'de(#FENER) transferin son günü çifte ayrılık yaşandı. Sarı lacivertlilerde Jin-ho Jo ve Omar Fayed'in Novi Pazar'a kiralandığı açıklandı.

Fenerbahçe’de genç isimlerden Mısırlı futbolcu Omar Fayed ve akademiden yetişen Jin-ho Jo’nun Sırbistan ekibi Novi Pazar’a kiralandığını duyurdu.

''POTANSİYEL YETENEKLER'' TECRÜBE KAZANACAK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen profesyonel futbol takımımızın genç oyuncularından Omar Fayed ve akademimizden yetişen Jin-ho Jo, Sırbistan'ın Novi Pazar kulübüne bir yıllığına kiralanmışlardır. Oyuncularımıza başarılı bir sezon diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında altyapıda forma giyen Güney Koreli oyuncu Jin-ho Jo’yla profesyonel sözleşme imzalandığını açıklamıştı. Sarı-lacivertli ekip, Mısırlı Omar Fayed’i de sezon başında kadrosuna katmış, bu futbolcu için “Yüksek potansiyelli bir yetenek” değerlendirmesi yapmıştı.

JİN-HO JO'NUN 2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

20 yaşındaki Jin-ho Jo, 2022 yılının mart ayında Güney Kore’nin Jeonbuk takımından sarı lacivertli takımın altyapısına transfer edilmişti. Fenerbahçe U19 takımında 36 maça çıkan Güney Koreli futbolcu 2 gol, 4 asistle oynadı. Jo’nun sarı lacivertliler ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


20 yaşındaki Omar Fayed ise yaklaşık bir ay önce Mısır’ın El Mokawloon takımından transfer edilmişti. Fayed, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de "6 numara" mesaisi sürüyor

 

Taraftara bir müjde daha geliyor: Fenerbahçe'den son transfer!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 110.355.740
Toplam Adet: 1.268.796
Ağırlıklı Ort.: 86,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)