E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe:2 Çaykur Rizespor:1---

Fenerbahçe:2 Çaykur Rizespor:1

Fenerbahçe:2 Çaykur Rizespor:1
08 Kasım 2014 - 20:31 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda Çaykur Rizespor'u konuk etti

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında lider Fenerbahçe, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi. Bol penaltı tartışmasının yaşandığı karşılaşmanın 6. dakikasında Kadlec'in kendi kalesine attığı golle yenik duruma düşen sarı lacivertli takım, 24'te aynı futbolcunun kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı. 26'da Kuyt'ın penaltısını kaleci Serkan kurtardı. 53'te Rizespor'dan Kıvanç, çift sarı karttan oyun dışı kalırken, 80'de Webo, skoru ilan eden golü attı: 2-1.

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Mehmet Topal, Diego Ribas, Meireles, Kuyt, Alper, Emenike
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Orhan, Koray, Viera, Eren, Oboabona, Kıvanç, Engin, Deniz, Kweuke, Holosko

Passoligsiz son maç
Fenerbahçe’nin evinde Çaykur Rizespor’u ağırladığı maçta tribünler yine dolmadı. Passolig için gerekli elektronik sistem tam oturmadığı için daha önceki maçlarda geçici kombine kartı ile giriş yapılan uygulama bu maçla son buldu. Eskişehirspor maçıyla birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı da Passolig sistemi tam olarak uygulanacak.

Diego 11’e döndü
Fenerbahçe’nin bu sezonki tek transferi Diego Ribas, performansı sebebiyle uzun süredir yedek kulübesine hapsolmuştu. Teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor maçında ise Brezilyalı yıldıza ilk 11’de şans verdi. Emre’nin sakatlığı sebebiyle Diego ilk 11’de başlarken bu değişiklik dışında derbinin 11’i sahada yer aldı.

Emre’ye destek
Fenerbahçe taraftarları derbi sonrası çok tartışılan isim kaptan Emre Bölezoğlu’na kadroda olmamasına rağmen destek verdi. Sarı-Lacivertli taraftarlar Emre lehine tezahüratlar yaptılar.

Sow yedek kaldı
Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Çaykur Rizespor karşısında da oyuna yedek kulübesinde başladı. Fazla kiloları sebebiyle eleştirilen golcü oyuncunun yerine teknik direktör İsmail Kartal, orta alanın solunda son haftaların formda ismi Alper Potuk’a şans tanıdı. Sow ikinci yarıda oyuna dahil.

Alves ilk 18’de
G.Saray ile oynanan derbi maçta gördüğü kırmızı kartın ardından cezası sona eren Bruno Alves, Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı ve maça yedek kulübesinde başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, derbi maçta kusursuz oynayan Bekir-Kadlec ikilisini bozmadı.

Yedek kulübesinde 2 genç
Teknik direktör İsmail Kartal, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda iki genç oyuncuya görev verdi. Muhammed Akarslan ve Hakan Cinemre Rizespor’a karşı oynanan maçta 18’de yer aldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi09 Kasım 2014 11:05

    rakipler 10 kişi bırakılma, hakem denen kara vicdanlı düdükler uyduruk penaltılarla koltuk çıkmasa bu şikeci gürüuh kümede zor kalır, kümede!