E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yönetiminden şok karar---

Fenerbahçe yönetiminden şok karar

Fenerbahçe yönetiminden şok karar
02 Eylül 2013 - 12:34 borsagundem.com

Hangi 2 yıldız oyuncu için kendilerine kulüp bulmasını istedi...

Avrupa’dan 2 yıl men cezasının alınmasından sonra mali açıdan da krize girileceğinin bilincinde olan Sarı-Lacivertli yöneticiler kadrodaki bazı isimlerle yolları ayırmaya karar verdi. Bunun için de ilk etapta Joseph Yobo ve Serdar Kesimal’e, “Kendinize takım bulun” denildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da raporu doğrultusunda iki oyuncuya bu karar resmen tebliğ edildi. Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı yönetimin bu kararına tepki göstererek, “Ben takımdan ayrılmak istemiyorum” diyerek bu öneriyi geri çevirdi.
‘ŞİMDİ Mİ SÖYLENİR?’
Serdar Kesimal de karara tepki gösterdi. Yöneticilerin bu isteğine, “Bu şimdi mi söylenir? Tüm takımlar kadrolarını kurdu, Ben nereden kulüp bulacağım. Burada kazandığım parayı veren bir kulüp olursa giderim yoksa hiçbir yere gitmem” dediği öğrenildi. (Haberturk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bedelli gelir02 Eylül 2013 13:27

    bu kafayala temettü dağıtmazlar yılda iki kere bedelli artırırlar bulabilirlerse de kredi kullanılar havaya saçılan outran oyunculara verilen milyonlarca euro

  • aydın02 Eylül 2013 13:05

    kimse bu saatten sonra bir yere gitmez,,takır takır paralarını alırlar.şu yöneticilerin takımı nasıl da yönettikleri belli oldu,,planlama yok,gelecek yok,,savurganlık bol.

  • fatih02 Eylül 2013 12:51

    bence ersun yanal gönderilmeli yobo'yla yollarını ayıracakmış futbol bilgisi olmayan teknik heyet ve yönetim istifa etmelerini istiyorum. yeter artık.

  • tarkan02 Eylül 2013 12:50

    geçen yıl yobonun bonservisi için dünyanın parasını verdiler geri zekalılar şimdide kovuyorlar