E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe U19'dan fazla mesai---

Fenerbahçe U19'dan fazla mesai

Fenerbahçe U19'dan fazla mesai
07 Nisan 2024 - 16:06 borsagundem.com

Kendi liglerinde bugün Giresunspor ile karşılaşan ve sahadan 4-1 ayrılan sarı-lacivertli gençler hemen ardından Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali için Şanlıurfa'ya yola çıktı. U19'un maçını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da izledi

Fenerbahçe U19 Takımı bugünkü fazla mesaisi ile Türk futbol tarihine geçiyor. U19 Elit A Ligi 19'uncu hafta karşılaşmasında Giresunspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe maçın hemen ardından Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali için Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona ererken sarı-lacivertliler ikinci yarıda bulduğu gollerle Giresunspor'u 4-1 yendi.

Maçı Başkan Ali Koç'un yanı sıra yöneticilerden Selahattin Baki, Can Gebetaş ve Burak Çağlan Kızılhan gibi isimler de seyretti.

U19 Elit A Ligi'nde liderliğini sürdüren ve puanını 39'a çıkaran sarı-lacivertli takımdan bazı isimler saat 16.30'da kalkacak uçakla Şanlıurfa'ya hareket edecek ve akşam 21.30'da Galatasaray'ın karşısına çıkacak.

Süper Kupa maçına U19 takımından oyuncularla çıkmayı planlayan Fenerbahçe karşılaşmayı bir şekilde tamamlamayarak, bu vesileyle hem TFF Yönetimi hem de MHK Yönetimine protesto edecek.

Süper Kupa'nın VAR hakemi belli oldu!

 

Süper Kupa 'bilmecesi' bugün çözülüyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )08 Nisan 2024 11:38

    adamlar yorgun biçimde maça çıktı :D ne bekliyorsunuz ... bir günde 2 maç bu kadarı çok ağır geldi gençlere.... Para dönen heryerde, özellikle hukuk zayıf ülkelerde açlık sınırırn 50 bin tl olupda maaş alan görevlilerin oldugu şehirlerde, perde arkası illaki vardır.

  • AHMET ÖZBİLEN08 Nisan 2024 10:24

    Ulu önder ATATÜRK beni TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN der iken Ali Koç ise TÜRK FUTBOLUNU yönetimini yabancı hakemlere emanet edelim diyor.Ya gelecekte ülkenin güvenliğini ATATÜRK ün ordusu yerine yabancı ordulara, eğitimi yabancı eğitimciler vs.vs. vs.  her şeyi hatta ülkenin yönetimine de yabancılara verelim diye halkın kafasını karıştıranlar olur ise ne olacak.

  • ALİ TEL08 Nisan 2024 10:02

    Hayri yüreğin yiyor ise takımını ligden çek bakalım.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA08 Nisan 2024 10:01

    GS şampiyon kesin olacağını ve yenileceklerini anlayınca cızıklayama başladılar.Uefa , fifa ve dünya basınına ve genees rekorlar kitapına rezil bir durum olarak girdi olay dünya gülüyor bunlara.Zaten ben artık hiç bir futbolu izlemiyorum.heleki Türk futbolunu.

  • baran07 Nisan 2024 20:37

    Ali abiniz sizi Aslan ın önüne attı. Sakın çirkeflik yapmayın.