E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe seride öne geçti---

Fenerbahçe seride öne geçti

Fenerbahçe seride öne geçti
07 Haziran 2016 - 22:08 borsagundem.com

Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi 3. maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes takımları Ülker Arena'da karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe maçı 84-72 kazanarak seride 2-1 öne geçti.

Spor Toto Basketbol Ligi final serisi 3. maçında Fenerbahçe, evinde Anadou Efes’i konuk etti. Mücadeleyi Fenerbahçe 84-72 kazanarak seride 2-1 öne geçti.

İlk çeyreğe hızlı başlayan Fenerbahçe, boyalı alanda etkinliğini gösterdi. Ekpe Udoh ve Jan Vesely’in etkili oyunu ile maça ağırlığını koyan Fenerbahçe’de ikinci maçta dinlendirilen Gigi Datome’nin varlığı Fenerbahçe’ye dinamizm getirdi.

İlk yarıyı 43-33 önde geçen Fenerbahçe’ye Efes 3. çeyrekte karşılık verdi. Saric ve Heurtel ile üst üste sarılar üreten konuk ekip 3. çeyrek sonunda 57-57 eşitlik sağladı.

Son çeyrekte ise bambaşka bir Fenerbahçe vardı. Hücumda ve savunmada daha agresif olan sarı-lacivertlilerde Gigi Datome’nin gayretleri, İtalyan forveti son çeyreğin yıldızı yaptı. Son bölümde farkı çift hanelere çıkaran Obradovic’in takımı, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • helal08 Haziran 2016 08:35

    adı şike tapelerinde adı geçen Recep efendi gelecek yıl artık yok. jübile maçını yanındaki yancılarıyla birlikte harika yönettii.. Galatasaray'ı federasyona, Efes'i düdüklere kıydır, sonra da kupa al.. CSKA size az bile çakmış..