E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, o ismi istiyor!---

Fenerbahçe, o ismi istiyor!

Fenerbahçe, o ismi istiyor!
10 Ekim 2013 - 12:11 borsagundem.com

Ersun Yanal, ocak ayındaki ara transfer döneminde Salzburg’un yıldızının transferini bitirmek istiyor

F.Bahçe teknik direktörü Yanal'ın istediği isim Sadio Mane. Sezon başında 2 maç sonrasında elenen Salzburg’un 10 numarası olan kanat oyuncusu, henüz 21 yaşında ve geleceğin yıldızı olarak Avrupa medyasında sık sık yer buluyor.
Kanarya, geçen sezon başında Metz’den 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Avusturya ekibinin yolunu tutan genç futbolcuyu ocak ayında harekete geçip, şartlar oluşursa İstanbul'a getirebilir.
MENAJERİ, DROGBA’YLA AYNI
Mane’nin haklarına sahip olan isim Pierre Frelot. Yani Didier Drogba’nın menajeriyle aynı kişi. Asıl hedefinin Salzburg değil, daha büyük takımlar olduğunu söyleyen 21 yaşındaki oyuncunun tranfseri için, ne kadar rakip de olsa Drogba’nın da F.Bahçe’ye büyük avantaj sağlayacağı aşikar.
48 MAÇTA 24 GOL ATTI
Senegalli yıldız genç ama Metz’de görev alırken neredeyse çocuktu. 2 senedir forma giydiği Salzburg’da gerçek gelişimini sağlayan Mane, sol-sağ kanatta görev almasına rağmen takımın en skorer isimlerinin başında geliyor. Bugüne kadar Avusturya ekibiyle 48 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu, tam 24 gol attı. Bunun yanında ürettiği 15 asist de, bir anda oyuncunun rakamlarını Alexvari bir seviyeye getiriyor.
GALATASARAY ALAMAMIŞTI
Sadio Mane’yi ilk isteyen Türk takımı F.Bahçe değil. Sezon başında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürüten G.Saray’ın listesinde de Senegalli oyuncu vardı. Sarı-kırmızılılar, Avusturya’ya gidip Salzburg yöneticileriyle masaya oturdular ama herhangi bir olumlu adım atamadılar.
15 MİLYON FİYAT BİÇİLDİ
İlk görüşmede oyuncuyu satmayacağını söyleyen Salzburglu yetkililer, sarı-kırmızılıların yoğun ısrarları sonrası Mane’nin bonservisini 15 milyon euro olarak belirledi. Bu da zaten G.Saray’ın almaması için belirlenen bir bedeldi ve istedikleri oldu; sarı-kırmızılı takım bu transferden çekildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)