E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe ligden çekiliyor mu?---

Fenerbahçe ligden çekiliyor mu?

Fenerbahçe ligden çekiliyor mu?
28 Şubat 2014 - 07:51 borsagundem.com

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Aytöre, PFDK kararlarını sert bir dille eleştirip "Gerektiğinde 'Biz bu oyunda yokuz' demeyi biliriz" dedi

F.Bahçe'den PFDK'nın verdiği cezalara sert yanıt geldi. FB TV'ye konuşan Hukuktan Sorumlu Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre bombaladı. Aytöre, "Şu an yapacağım değerlendirme ve yorumlar, başkanımız ve yönetim kurulunun ortak görüş ve deklarasyonlarıdır. TFF ve kurullarının verdiği kararları tartışmanın F.Bahçe için artık gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Bizim için artık tartışılacak yegane konu TFF'nin meşruiyetidir. TFF'nin seçim süreci bizim için başlamış bulunmaktadır" dedi.

BASIN TOPLANTISI YAPILACAK

"TFF'nin seçim sürecinin tüm Türkiye ve futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim" diyen Aytöre, "Bu konuda yarın saat 15.00 itibariyle ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Taraftarın endişelerinin farkında olduğunu da kaydeden Aytöre, "Bilmelerini istediğimiz husus şudur ki, Fenerbahçe olarak, ya biz bu adil yarışı sağlayacak, kurul kararlarını ve yöntemleri sağlarız ya da 'Biz bu oyunda yokuz' demeyi biliriz. Bu konudaki kararlılığımız çok nettir" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ferrari28 Şubat 2014 09:31

    çekilin maçanız yiyorsa ligden çekilecekmiş.çekilin gidin üçüncü kümeye orayı da karıştırın

  • aytöre deniz28 Şubat 2014 08:44

    çekilin çekilin de o zaman borsadaki yatırımcıların oluşacak zararını yönetim kurulu olarak cebinizden karşılarsınız o zaman....halka açık bir şirket ne kadar sorumsuzca yönetiliyor....spk ise maalesef sadece izliyor...