E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe hesap soracak---

Fenerbahçe hesap soracak

Fenerbahçe hesap soracak
12 Haziran 2014 - 04:13 borsagundem.com

TBF Başkanı Turgay Demirel'e "İnşallah seri 7 maça uzar" sözünün hesabını sormaya hazırlanan Fenerbahçe, Galatasaray LH'ye ceza verilmesini bekliyor

Galatasaray Liv Hospital ile önceki gün oynanan olaylı maçın hemen ardından F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu’nun bugün 14.00’te basın toplantısı düzenleyeceği açıklanmıştı... Peki sarı-lacivertlilerin isyanı neye? Şampiy10'daki haberde toplantıda nelerin dile getirileceği anlatıldı. İşte o haber: 

1-KARŞIYAKA ÖRNEĞİ

Fenerbahçeli yöneticiler G.Saray Liv Hospital’ın son maçta yaşanan olaylar sebebiyle seyircisiz oynama cezası alması gerektiğini düşünüyorlar. Buna gerekçe olarak da son olarak Pınar Karşıyaka’ya Anadolu Efes ile oynanan maç sonrasında verilen seyircisiz oynama cezasının gerekçesini öne sürüyorlar. Söz konusu kararda maçta 2 kez anons yapıldığı, hakemlerin soyunma odasına gittiği ve maçın 15 dakika durduğunun ifade edildiğini belirten yöneticiler, G.Saray ile oynadıkları karşılaşmada ise 3 kez anons yapıldığını ve maçın 17 dakika durduğunu söylüyorlar.

2-ZAMANLAMA HATASI! 

Sarı-lacivertli yöneticilerin diğer hatırlatması ve üzerine sorusu da şu olacak: “G.Saray’ın evinde oynanan serinin 3. maçı sonrası disiplin cezaları 4. maçın başlamasına yaklaşık 1 saat kala açıklandı. Maça 1 saat kala ceza mı açıklanır? Karar seyircisiz oynama cezası olsaydı ve bunu 1 saat kala açıklasaydınız, nasıl uygulayacaktınız?”

3-TARAFTAR KIZGIN

Fenerbahçeli yöneticiler, Ülker Sports Arena’da oynanacak olan 5. maç öncesinde taraftarlarına sağduyu çağrısı yapmaya hazırlanıyor. Çünkü 4. maçta yaşananların ardından taraftarların kendilerine “Madem hiçbir şey olmuyor, hiçbir ceza verilmiyor, o zaman biz de salonu başlarına yıkacağız” dediklerini ifade ediyorlar. Toplantının bir konusu da bu olacak.

4-DEMİREL AÇIKLASIN 

Basın toplantısında vurgulanacak en önemli konulardan biri de seride 2-0’lık F.Bahçe Ülker üstünlüğü bulunurken Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in yaptığı “İnşallah seri 7 maça uzar” şeklindeki demeci... Bu sözlere anlam veremeyen sarı-lacivertli yöneticiler Demirel’den açıklama yapmasını isteyecekler.

‘TBF’Yİ TANIMIYORUZ’

Fenerbahçe, dün yaptığı açıklamayla Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kılıçtan geçirdi: “Bir takım kulüplerin yörüngesinde yarışma sonuçlarını dizayn etmeye yönelik hakem ve kurul kararlarına imza atan TBL, tarafımızca meşruiyetini yitirmiş ve seçim sürecine girmiştir.
KULÜP olarak, bu federasyonun alacağı hiç bir karar ve tasarrufu tanımamakla birlikte tarafsız ve adil bir basketbol federasyonunun inşası kararlılığında olan kulüplerimizin, iş bu deklarasyona katılmalarını istiyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)