E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Beko, Emporio Milan’ı uzatmalarda devirdi---

Fenerbahçe Beko, Emporio Milan’ı uzatmalarda devirdi

Fenerbahçe Beko, Emporio Milan’ı uzatmalarda devirdi
07 Ekim 2023 - 01:43 borsagundem.com

Euroleague açılış haftasında, Fenerbahçe Beko evinde İtalya’nın güçlü temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan’ı uzatmalarda 85-82 mağlup etti

Fenerbahçe Beko, EA7 Emporio Armani Milan'ı nefes kesen bir maçta 85-82 ile mağlup etti. Öte yandan, Gigi Datome için veda töreni düzenlendi.

Euroleague açılış haftasında, Fenerbahçe Beko evinde İtalya’nın güçlü temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan’ı ağırladı. Normal süre 76-76 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, Fenerbahçe uzatma bölümünde rakibini 85-82’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

FENERBAHÇE DEVRE ARASINA GERİDE GİRDİ

Konuk takım, Guduric’in liderliğindeki Fenerbahçe karşısında üç sayı çizgisinden etkileyici bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreği 23-19’lik skorla önde tamamladı. Fenerbahçe Beko, ikinci periyodda oyunu eşitledi ve 16. dakikada Wilbekin’in kritik üçlüğüyle 30-29’luk skorla öne geçti. Devre arasına ise ev sahibi ekip 38-35’lik avantajla gitti.

EA7 Emporio Armani Milan, üçüncü çeyreğe Voigtmann’ın sayılarıyla iyi bir giriş yaparken, Fenerbahçe Beko bu dönemde Madar ve Papagiannis’le karşılık verdi. 27. dakikada ev sahibi ekip, 55-45’lik skorla farkı ona çıkardı. Final çeyreğine ise 62-54’lük Fenerbahçe üstünlüğüyle girildi.

Maçın son çeyreğinde EA7 Emporio Armani Milan, Mirotic’in kritik üçlüğüyle 69-68’lik skorla öne geçse de, Fenerbahçe Beko’nun karşı atağında Papagiannis ve Melli’nin katkılarıyla normal süre 76-76 eşitlikle tamamlandı.

UZATMALARDA WİLBEKİN VE PIERRE SAHNEDE

Uzatma bölümünde sahneye çıkan Wilbekin ve Pierre’in üçlükleri, Fenerbahçe Beko’ya galibiyeti getirdi. Fenerbahçe’nin 85-82’lik zaferiyle tamamlanan maçta, Wilbekin 19 sayıyla öne çıktı. EA7 Emporio Armani Milan’da Mirotic’in 27 sayı ve 11 ribaundla “double-double” yaptığı gecede, takımı galibiyete taşıyamadı.

GIGI DATOME VEDA ETTİ

Fenerbahçe’nin eski İtalyan yıldızı Luigi Datome’ye kariyerini sonlandırmasının ardından düzenlenen maç öncesi törende veda etti.

Özel düzenlenen bu törende taraftarların önüne çıkan Datome, duygusal bir veda konuşması yaptı. Datome, “Bu salon kalbimin bir parçası. Bu salonu seviyorum, bu renkleri seviyorum, takım arkadaşlarımı, hocalarımı, ofisi, yönetimi, İstanbul’da herkesi ve her şeyi sevdim. Sizi de çok ama çok seviyorum. Burada sadece oyuncular değildik, hep beraber dünyanın en güzel takım olduk. Bana olan sevginiz kupalardan daha önemli. Sonsuza kadar Fenerbahçeli olacağım.” şeklinde duygularını ifade etti.

Fenerbahçe Beko'ya dev transfer

 

Fenerbahçe Beko, Avrupa Ligi yarı final umudunu son maça bıraktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,15
En Yüksek: 89,85
En Düşük: 86,90
Değişim -1,07 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,36
İşlem Hacmi 177.676.948
Toplam Adet: 2.012.553
Ağırlıklı Ort.: 88,31
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)