E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener Adana'da 1 puana razı---

Fener Adana'da 1 puana razı

Fener Adana'da 1 puana razı
12 Kasım 2023 - 20:54 borsagundem.com

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Galatasaray'la aynı puana sahip sarı-lacivertliler, ligde averaj farkıyla yeniden lider oldu

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'a konuk oldu. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi. Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olarak 19 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe, Galatasaray'la aynı puana sahip olmasına rağmen ligde averaj farkıyla liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Ligin ön sıralarını yakından ilgilendiren kritik maç 0-0'lık beraberlikle sona erdi. Karşılaşmada 23. dakikada Fenerbahçe'den Crespo sarı kart gördü. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve iki takım soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıda 74. dakikada Oosterwolde sarı kart gördü. Karşılaşmanın 2. yarısında da gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.Maçın ardından Fenerbahçe 31 puanla ligde averajla ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde lider konumda yer aldı. Adana Demirspor ise 22 puanla 3. sırada bulunuyor.

Beşiktaş Çalımbay'la güldü

 

Arda Güler'in sakatlıkları sonrası Real Madrid'de ilginç gelişme

 

Cimbom'a Hatayspor çelmesi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum13 Kasım 2023 00:57

    Böyle bir hakem nasıl maç yönetir oster voldeyi sahada iki kişi arkadan gelip yere indirip dövdü kart yok nasıl oluyor ayak basmalar dirsekle en az 6 7 kartı atladı bu adam hakem mi şimdi ali koç gidecek tff ye oster voldeye yapılanları ve maçta atlanan diğer kartların hesabını soracak o kulübün başında isen kimseye yedirmeyeceksiniz hakkımızı bu kulüp taraftar kulübü dür sahibi yoktur başkan seçilen kişiler kulübün sahibi değildir yetki verilen kişidir kulübü yönetmek hak ve menfaatini korumak kulüp başkanının görevidir dünkü maçı hiç söylemiyorum bile hakeme parmak sallayanlar kart görmüyor mu kuralları mı değiştirdiler bence yurt dışından hakem geldin yönetsin

  • bum bum zum zum12 Kasım 2023 21:20

    eee milli arada geldi fener bum