E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'de kriz çözüldü!---

F.Bahçe'de kriz çözüldü!

F.Bahçe'de kriz çözüldü!
15 Ocak 2014 - 06:48 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Samandıra Tesisleri için Orman Bakanlığı ile yeniden anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Kulübü’nün, Samandıra Tesisleri’ni 49 yıllığına yeniden kiraladığı bildirildi.
Orman Bakanlığı müfettişleri bir süre önce yaptıkları incelemede sarı-lacivertliler ile Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşmayı geçersiz saymış, bu konudaki tek muhattabın kendileri olduğunu belirtmişlerdi. Başlangıçta arazinin bölgedeki halkın faydalanması için tesis edildiği, bu yüzden Fenerbahçe’ye verilmesinin doğru olmadığı tespiti yapılmıştı. Ancak bu süre zarfında sarı-lacivertli kulüp büyük bir yatırıma giderek arsaya çok ciddi bir tesis dikti.

Milliyet'te yer alan habere göre, Samandıra’dan ayrılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan sarı-lacivertliler’de yönetim sonunda bu krizi çözdü. Orman Bakanlığı yetkilileri ile uzun süren görüşmeler sonrası kiralama konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler 49 yıllığına araziyi ve üzerindeki yapıları tekrar kiraladı.

Pendik’te son tur

Bu anlaşmaya rağmen sarı-lacivertli yönetimin uzun vadeli planları da bulunuyor. Yönetim bir yandan da Pendik’te tüm branşların biraraya toplanacağı dev tesis arazisi için çalışmalarını sürdürüyor. Artık imza aşamasında olan arazinin alımı gerçekleştikten sonra tüm tesisler buraya taşınacak. Ancak doğal olarak buraların inşaası ve taşınma işlemi kısa sürede gerçekleşmeyeceği için futbol takımı uzun süre Samandıra Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek.
Sarı lacivertliler uzun vadedeki projesini gerçekleştirirse Samandıra Tesisleri’nden ayrılacak. Bakanlığın, bu tesisi ya başka bir spor kulübüne kiralama ya da halka açma ihtimali bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)