E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFatih'te 3 katlı binanın zemininde çökme---

Fatih'te 3 katlı binanın zemininde çökme

Fatih'te 3 katlı binanın zemininde çökme
05 Mayıs 2019 - 02:40 borsagundem.com

İstanbul Fatih'te 3 katlı binanın giriş katında 5 yerinde yaşadığı dairenin zemini çöktü. Olayda 1'i çocuk 5 kişi yaralanırken bina çökme tehlikesine karşı boşaltılarak mühürlendi.

Olay, Fatih Yedikule Mahallesi Bestekar Musa Süreyya Bey Sokak'ta 00:30 sıralarında 3 katlı binanın giriş katında gerçekleşti. İçinde 5 yılında yaşadığı dairenin zemini henüz bilinmeyen bir sebepten çökmesine. Çökme Caddesi salonda yemek yiyen 1'i çocuk 5 kişi zeminin çökmesiyle birlikte binanın kömürlük olarak kullanılan bölümüne düştü. Binadan gelen büyük bir gürültü üzerine evlerinden dışarıya çıkan komşularının haber vermesiyle olay yerine çok amaçlı polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

BİNA MÜHÜRLENDİ

Vatandaşların odaları itfaiye ekipleri çeşitli yerlerinden yaralanan 1'i çocuk 5 kişiyi düştükleri yerden çıkarttı. Ambulanslara bindirilen yaralılar hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekti. 3 katlı binanın diğer iki katı da risk riskine karşı boşaltıldıken belediye ekipleri binayı mühürledi. 

"BÜYÜK BİR SES DUYDUK"

Olayı duyarak çalıştıma koşan Edip Baran, "Biz aradaduk. Biranda bir ses geldi. Çıktık baktık. Binde tablası çocuklarla gibi 5 kişi yaşıyorlar. Olduğu gibi çöktüler aşağıya. 5 kişi yaşıyordu. Olayla ilgili planlama sürüyor. 



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oguz bey05 Mayıs 2019 13:19

    Bende fatihde oturduğum için belediyelerimiz bedavadan kerpiçli boya yaptiracaklarina evlere belediye tarafindan ücretsiz tamir yardimi yapilmasini istiyorum çünkü fatih kumkapidaki evler enaz 80 yillik evlerdir. Yeri gelmişken birde belediyelerimizden şunu rica ediyorum kumkapıyı artık oturulacak bir semt haline getirin her devletten her milletten oturan yabanci gotmek istemiyorum ben kendi t7rk vatandaşlarımın eskisi gibi türk insanimizin oturmasini istiyorum

  • ender05 Mayıs 2019 11:18

    Fatih de binalar çok eski,,hepsi geri dönüşüme alınmalı,,aksi halde çok facia yaşanabilir.