E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFaruk Süren, Cimbom'a 450 bin TL'yi vermedi---

Faruk Süren, Cimbom'a 450 bin TL'yi vermedi

Faruk Süren, Cimbom'a 450 bin TL'yi vermedi
09 Haziran 2017 - 12:40 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi 450 bin TL için Süren’in kapısını çaldı. Süren, "Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Parayı ben değil, onlardan isteyin"’ cevabını verdi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda localar çoğunlukla üç yıllığına kiralanıyor. Aslantepe'deki localardan biri de efsane başkan Faruk Süren'e ait... Kulüp yetkilileri üç yıl geçmesine rağmen Süren'den bu locanın parasını tahsil edemediklerini fark etti. Muhatap olunan kişi efsane başkan olunca bu para sezon devam ederken istenmedi ve Süren'in ödeme yapması beklendi. Ancak Faruk Süren elini cebine atmayınca, kulüp çareyi loca parasını istemekte buldu.

MUHATABINIZ HOLDİNG!

Süren'in sarı-kırmızılı yetkililere, "Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Benden değil onlardan parayı isteyin'' cevabını verdiği öğrenildi. Yönetimin, Galatasaray Kulübü Eski Başkanından istediği rakamın her yıl 150 bin TL'den 3 sezon için 450 bin TL olduğu kaydedildi. Süren, Galatasaray Kulübü'nün altın çağı olarak kabul edilen ve iki Avrupa kupasının kazanıldığı 1996-2001 yılları arasında başkanlık yapmıştı. Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman10 Haziran 2017 11:17

    Bu adam Transtürkle Makine Takımının sahibi herkesce tanınan bir baskan Gsryı yiye yiye bitiremediniz bi rıvayla florya kaldı onuda yiyin sonra takım Ankaragücü gibi taraftarın parasına kalsın hepsinden hesap sormayan yönetim sorumludur. Başkan illa liselimi olmalı.

  • Ayhan Ak10 Haziran 2017 11:15

    GSRY halkın takımıdır liselilerin çiftliği değil Türkiyenin en büyük takımını liseliler ne hale getirdi.

  • HAKAN09 Haziran 2017 23:11

    FARUK SÜRENİN KİM OLDUĞUNU ANLADINIZMI.BIRAKSANIZDA FLORYA İLE RİVAYIDA YESEYDİ.YAZIK BİRDE KULÜPDE BAŞKANLIK YAPTIN.YUH SANA.

  • Fatih09 Haziran 2017 15:21

    Sıra geldi rivayı yemeye

  • Hakk09 Haziran 2017 14:12

    Ne kadar guzel bir düzen kullan kullan sonra ..... Bu dunya size güzel

  • salim09 Haziran 2017 14:04

    GS liler bunu yaparsa,başkaları ne yapmaz.

  • Feridun09 Haziran 2017 13:55

    Bir klüp bu kadar soyulurken bunca hırsızlığa rağmen ayakta durabiliyor ise bu Galatasarayın büyüklüğünü gösterir.

  • Tufan Destanı09 Haziran 2017 13:54

    Galatasarayın yönetimi ve yönetim kurulundaki tüm üyeler, GS soymak için uğraşıyor. Yönetime gelenlerin hepsi GS'ye fayda sağlamak için değil de, kendimize nasıl fayda sağlarızın derdindeler. GS yöneticileri klübü soyarken FB yöneticileri de klübe nasıl destek olsak, klübe nasıl katkı yapsak bunun derdindeler. GS de 2 adam kaldı. Ali dürüst ve Abdürrahim Albayrak.

  • Mahallenin Delisi09 Haziran 2017 12:58

    Loca şirket adına nasıl kiralanıyor? Mali kara ulaşırken KKEG mi yapıyorlar? Böyle dahi olsa ortada kar dağıtımına bağlı vergi ziyaı var. MALİYE UYUMA küçük esnafı inceleyeceğine bu tür şirketleri inceleyin tecrübeyle sabit hamuduyla götürüyorlar.