E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFakirlere 200 milyon dolar verdi---

Fakirlere 200 milyon dolar verdi

Fakirlere 200 milyon dolar verdi
05 Kasım 2016 - 14:23 borsagundem.com

Dünyanın en ünlü ve zengin boksörleri arasında yer alan Filipinli Manny Pacquiao, bugüne dek fakirlere 200 milyon dolar bağışladığını açıkladı

Ülkesi Filipinler’de ‘halkın şampiyonu’ lakabıyla anılan şampiyon boksör Manny Pacquiao, şimdiye kadar fakirler için gerçekleştirilen projelere yaklaşık 200 milyon dolar bağışladığını söyledi.

“Bokstan kazandığımın yarısı durumu iyi olmayan insanlara gidiyor” diyen Pacquiao, “Her dövüşümden sonra gelirimin yarısını bağışlarım ancak bunu duyurmaktan çok hoşlanmıyorum” ifadelerini kullandı.

21 yıldır boksla uğraştığını belirten 37 yaşındaki sporcu, fakirlere yardım edebilmek için boksa devam etmek zorunda olduğunu kaydetti.

Filipinler’de geçen mayıs ayında senatoya seçilen ve 15 farklı komitede görev alan Pacquiao, buradaki yoğun çalışmaları nedeniyle Jessie Vargas’la yapacağı maçın hazırlıklarına yeteri kadar hazırlanamadığını sözlerine ekledi.

Başarılı boksör profesyonel kariyerindeki 66 maçın 58’ini kazanırken 6’sını kaybetti, ikisindeyse berabere kaldı.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’a göre Pacquiao’nun yaklaşık 500 milyon dolarlık bir serveti var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ05 Kasım 2016 14:59

    ULENN İLKOKUL MEZUNU OLDUĞUMA SEVİNİYOR VE ÖVÜNÜYORUM AMA 9BİN TL SERMAYE ARAÇLARINDA PARA YÖNETTİĞİM İÇİN UTANIYORUM..ELDE YOK AVUÇDA YOK.AYLIK 2200 TL MAAŞ.İNŞAATLARDA SÜRÜNÜYORUZ.BİZ NASIL ZENGİN OLACAĞIZ YAVV.HADİ ZENGİNLİĞİDE GECDİK GELECEĞİMİZİ NASIL GARANTİYE ALACAĞIZ?

  • KARTALAĞABEYLİ05 Kasım 2016 14:50

    ROBİN HUD DİYE BUNA DİYORLAR SANIRIM. AĞIR SİKLETDE ZENGİN BOKSÖRLERİ DÖVÜYOR SONRASINDA FAKİRLERE BİLE KAR PAYI VERİYOR %50

  • KARTALAĞABEYLİ05 Kasım 2016 14:43

    BENDE ŞAHSİ OLARAK 100 BİN DOLARA HAYIR DEMEM..SERMAYE PİYASASI YATIRIMÇILAR BAZ ALINDIĞINDA OKADAR ÇOK MİLYONER VARKİ BENİMDE 9BİN TL LİK YATIRIM PORTFÖYÜM ADAMIN ZORUNA GİDİYOR..:))HANİ 100 BİN DOLARIM OLMUŞ OLSA GENE İDARE EDERDİK.EN AZINDAN..:))NEŞEMİZ BİLE TABAN SEVİYEDE MORALLER SIFIR.FAKİRLİK DERSEN İÇLER ACISI