E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski İsrail Başbakanı: Tarafsız medya Hamas'a hizmet eder---

Eski İsrail Başbakanı: Tarafsız medya Hamas'a hizmet eder

Eski İsrail Başbakanı: Tarafsız medya Hamas'a hizmet eder
25 Ekim 2023 - 01:49 borsagundem.com

Eski İsrail Başbakanı Yair Lapid, 7 Ekim’den bu yana süren İsrail ile Hamas arasındaki çatışmanın medyada ele alınışına dair eleştirilerde bulundu

Eski İsrail Başbakanı Yair Lapid, Tel Aviv ile Hamas arasındaki çatışmalar devam derken "Uluslararası medya objektif olursa Hamas'a hizmet eder" dedi.

Eski İsrail Başbakanı Yair Lapid, 7 Ekim’den bu yana süren İsrail ile Hamas arasındaki çatışmanın medyada ele alınışına dair eleştirilerde bulundu.

LAPID: OBJEKTİF OLMAK HAMAS TARAFINDAN HİKAYE ANLATMAK ANLAMINA GELİR

Lapid, “Uluslararası medya objektif olursa Hamas’a hizmet eder. İki tarafı da gösterirse Hamas’a hizmet eder. Bana göre, medya sadece hikayenin iki tarafını da anlattığını iddia edemez. Bunu yaparlarsa bu, sadece Hamas’ın tarafından hikayeyi anlatmak olur. Bu, korkakça ve tembelce” ifadelerini kullandı.

Bununla Filistinliler de dahil olmak üzere kurbanlara bir hakaret olduğuna işaret eden Lapid, ayrıca bunun gazeteciliğin temelde ne olduğuna ilişkin fikre de hakaret teşkil ettiğini dile getirdi.

''BİR TARAF YALAN SÖYLÜYOR''

Lapid, 31 yıl gazetecilik yaptığını belirterek “İsrail’in eleştirilmesiyle sorunum yok ama bir tarafın yalan söylediğini, bir tarafın da gerçekleri doğrulamak için her türlü çabayı gösterdiğini bildiğinizde, en azından, yalanlara hiç bitmeyen bir platform sunmamanızı bekleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Gözler Gazze sınırında: İsrail'den kritik karar

 

İsrail, sabaha kadar Gazze'yi bombaladı

 

İsrail: Gazze'ye yönelik saldırıları artıracağız

 

Gazze'deki hastanelerde 130 bebek ölüm tehdidi altında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • caner25 Ekim 2023 18:58

    Çocuk KATİLİ Pislikler

  • tv25 Ekim 2023 09:30

    sizinde yapmayın insanlık nerede diyeceginiz gunler gelecek   adolf hitler  keşke  keşke fırınlarda sizi yakarken bitek  yahudi kalmasaydı  pislikler

  • baran25 Ekim 2023 08:06

    Bu katlettmeye çalıştığınız insanalrdan biri bile hayatta kalsa sizin canınıza okuyacak. Hiç şüpheniz olmasın.

  • baran25 Ekim 2023 08:03

    Az kaldı Yahudi p..ç toplu olarak gömülmeye hazır olun.  Yapmak istediğiniz kendi başınıza gelecek.

  • E.g.25 Ekim 2023 02:58

    GERÇEK TOPRAKLARINDAN UZAKLAŞTIRILMAK İSTENEN GAZZELİLERİN EVLERİNİN BOMBALARLA YIKILDIĞI ÇOLUK ÇOCUK CAN VERDİKLERİDİR SAĞ KALANLARIN DA AÇLIKTAN HASTALIKTAN SOĞUKTAN ÖLMELERİNİ BEKLEMENİZDİR AYNI ACIYI DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA YAYILMIŞ YAHUDİLERE ÇEKTİRİRLERSE ŞAŞIRMAM ÇÜNKÜ İSLÂMİYETTE DE CANA CAN GÖZE GÖZ DİŞE DİŞ MALA MAL KISAS VARDIR