E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErtuğrul Sağlam'dan istifa sinyali---

Ertuğrul Sağlam'dan istifa sinyali

Ertuğrul Sağlam'dan istifa sinyali
05 Ocak 2015 - 01:15 borsagundem.com

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, görevinden istifa edeceğinin sinyalini verdi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor'a 3-1 yenildikleri maça ilişkin, "Kötü bir mağlubiyet aldık" dedi. Sağlam, yaptığı açıklamada, geçen haftadaki Trabzonspor galibiyetinden sonra taraftara ilk bölümün son karşılaşmasında güzel bir galibiyet armağan etmeyi istediklerini kaydetti. Kötü oynadıklarını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Bu gibi takımlara karşı geriye düşmek sizi sıkıntıya sokabiliyor. İlk yediğimiz gol konsantrasyon eksikliği ve organizasyon bozukluğudur. 4'e 2 pozisyonda gol yedik. Golü bulduk ve ardından üçüncü golü yedik. Kötü bir mağlubiyet aldık."

Ertuğrul Sağlam, 1,5 sezondur Eskişehirspor'da bulunduğunu hatırlatarak, bir şeyleri ellerindeki imkanlar doğrultusunda en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını anlattı. Camianın ve taraftarın beklentisinin çok yüksek olduğunu dile getiren Sağlam, şunları söyledi:

"Futbolda başarıyı getirecek şartlar açısından şu durumda bizim o beklentiye cevap verme şansımız yok. Taraftarın ve camianın canı sıkılıyor, biz sinirleniyoruz, moralimiz bozuluyor. Eldeki imkanlarla yaklaşık 1,5 yıldır birçok sorunla boğuştuk. Geçen yıl bu takıma 28 yıl sonra kupada final oynattık. Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandırdık. Bu sene de şansızlıklar bir tarafa derken alt sıralarda kaldık. Daha iyi durumda olabilirdik. Camianın ve özellikle oyuncu grubunun motivasyonunun bozulduğunu görüyorum. Motivasyonun yerine gelmesi açısından bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Kendime ait kısmıyla alakalı sorumluluğu alacağım. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık. Olmadı ve bu kadar oldu. Daha iyisi olabilirdi. Maalesef bu kadar yapabildik. Bundan sonrasıyla alakalı inşallah Eskişehirspor için hayırlısı olur."

BURUK: ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk da çok önemli bir galibiyet aldıklarını bildirdi. Son haftalarda ligdeki sıralamada puanların sıkıştığını anlatan Buruk, şöyle devam etti:

"Böyle bir galibiyet alıp 21 puanı yakalamak bizim için önemliydi. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri Eskişehirspor. Puan durumu olarak beklediği yerlerde değil. İyi mücadeleyle, doğru çıkış ve hızlı hücumlarla pozisyon bulma planımız vardı. Oyun içinde Eskişehirspor'un uzun toplarına cevap vermeye çalıştık. 3-1'den sonra maç bitti. Önemli bir galibiyetti. Eskişehirspor'u yenmeyi hedeflemiştik ve bunu başardık."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)