E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan çarpıcı açıklamalar---

Ersun Yanal'dan çarpıcı açıklamalar

Ersun Yanal'dan çarpıcı açıklamalar
20 Ağustos 2013 - 16:21 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçı öncesinde basın toplantısında konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Ersun Yanal ile basın toplantısına Bruno Alves de katıldı. Alves "Herkese bu rakabetin içinde olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz. Bu kapasitemiz var. Umarım evimizdeki bu maçı kazanırız. Takım hazır. Oynamaya başlamak için sabırsızlanıyoruz. Benden daha önemli olan şey takımdır. Zafere ulaşmak için birlikte çalışıyoruz." dedi.
Ersun Yanal şunları söyledi:
"Önemli bir maç bizi bekliyor. Bu iki zor maçı da oynayabilecek bir takımız. Marka değeri ve gücü yüksek bir takımız. Sonuç ne olursa olsun, oyuncularıma güveniyorum. İlk maçtan avantaj yakalayacağımızı düşünüyorum."
"Ersun Yanal tartışılacak birisi değil. Takımdaki geleceğimin tartışılacağı yer de bu basın toplantısı değil."
"Bizim gibi takımlar böyle maçları farklı oynarlar. Önümüze bakabilecek kadar güçlü bir takımız."
"Oyuncularımızın daha dinamik oynaması için çalışıyoruz. Fenerbahçe yarın daha farklı bir kimlikle sahada olacak."
"Biz sahanın içinde görev yapıyoruz. Bizim görevimiz sahanın içinde kalmak. CAS'taki duruşmayı aklımıza getirmiyoruz. Bizim işimiz sahada. Biz yönetimimize, kulübümüze saha içinden yardımcı olmaya çalışacağız. Bu her zaman böyle olacak."
"Yarıştığımız her kulvarda birinci olmak için çalışıyoruz. Bu, bizim misyonumuzda var. Bundan sonraki tüm maçlara galibiyet için çıkacağız."
"Emenike çok yeni. Performansının yükselmesi gereken oyuncularımız var. Hepsi çok önemli değerler."
"Yıllardır bir tarzı var Arsenal'in. Genç oyuncuları dünya futboluna sunuyorlar. Bugün yine öyle. Bizde de sakat ve eksik oyuncular var. Ama bizim gibi takımlarda eksikleri çok fazla düşünmemek gerekiyor. Bugün bizimle birlikte olmak için hazır olan Gökhan ve Egemen var. Ama henüz maça çıkmadılar. Zamanı gelince onlardan da yararlanacağız. Şu anda belki Mehmet Topal'ın ufak problemi olabilir."
"Bizim ülkemizde medyamızın kültürünü çok iyi biliyoruz. Biz eleştiriden hoşlanan insanlarız. Onlar da işini yapıyor, biz de yapıyoruz."
"Biz lige ikinci haftadan itibaren başlayacağız."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)