E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErken seçim kararı sonrası CHP'den ilk tepki---

Erken seçim kararı sonrası CHP'den ilk tepki

Erken seçim kararı sonrası CHP'den ilk tepki
18 Nisan 2018 - 16:14 borsagundem.com

CHP Milletvekili Levent Gök, Erdoğan'ın erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılacağını açıklaması üzerine yaptığı açıklamada, "Yönetemediklerinin tescili, hayırlı olsun." dedi

CHP Milletvekili Levent Gök, Erdoğan'ın erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılacağını açıklaması üzerine yaptığı açıklamada, "Yönetemediklerinin tescili, hayırlı olsun." dedi.

CHP'DEN MKK TOPLANTISI SONRASI SEÇİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran'da erken seçime gidileceğini açıklamasının ardından CHP'den ilk açıklama geldi.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Biz seçimden kaçmadık. Kaçmayız. Dün hodri meydan dedik bugün de hodri meydan diyoruz" diye konuştu. 

Tezcan, "Bu hükümet yönetme özürlüdür. Bu erken seçim çağrısı yönetememenin inkarıdır. Türkiye'nin bütün temel meselelerinin sebebi ve sorumlusu tek adam rejimidir. Bugün Erdoğan açıklamasında erken seçim ile ilgili gerekçesini 'eski sistemle yönetilmekteyiz' olarak gösterdi. Buna kargalar bile güler. Herkes biliyor ki 16 Nisan'dan bu yana Türkiye'de bir tek adam hakimdir. Hatta 20 Temmuz darbesinden beridir tek adam rejimi hakimdir. Ortada hükümeti devre dışı bırakan, fiilen Erdoğan'ın iki dudağı arasından yönetilen bir sistem var" dedi.

"Yönetemiyorsunuz, doların euronun ateşini düşüremiyorsunuz" diyen Tezcan, "Enflasyon 2 haneli devam ediyor. İçeride siyaset krizi var çözemiyorsunuz. Dış politikada bugün söylediğini ve yarın söylediğiniz birbirinden farklı. Ekonomi ile ilgili Erdoğan ve saray çevresinin söylediği ile ekonomiden sorumlu bakanın söylediği farklı. Kendi içinizdeki gizleme yeteneğini bile kaybettiniz" ifadelerini kullandı. 

Tezcan, "Türkiye'yi uluslararası ve içeride tek adamlık rejimi olumsuz etkiliyor. AB komisyon raporunda OHAL'in hemen sonlandırılması gerek deniliyor. AB'den dev adımlardan uzaklaşıldığını ifade ediyor. Bunun sorumlusu tek adam rejimi, AK Parti yönetimi. Türkiye'yi bir ara havaifişeklerle AB'ye giriyoruz diye kandırdılar. Uygar tablodan uzaklaşıyoruz. Bizim insanlarımız, demokrasinin egemen olduğu, yargının bağımsızlığını hakediyor." dedi

Türkiye erken seçime gidiyor! İşte tarih

Meral Akşener adaylığını açıkladı

Dünya erken seçimi nasıl gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TÜRKIYE IYI OLACAK 18 Nisan 2018 19:21

    Hani erken seçim istemek vatana ihanetti. Kendileri isterse ihanet olmuyor. Ayrıca OHAL ortamında nasıl demokratik bir seçim olacak onu da göreceğiz.

  • Koala18 Nisan 2018 17:30

    Ülke istikrarsizlasti. Kaliteli bir yönetim lazım

  • Reis sevdalısı18 Nisan 2018 17:12

    Kılıçdaroğlu nun hastalığı bunlarada bulaşmış , iki saat önce söylediklerini iki saat sonra inkar ediyolar , Allah'tan teknoloji varda bütün söyledikleri kayıtlı , Kendi kayıtlarını dinlerken bunların yüzüde mi kizarmiyor , Bu seçim vatan hainlerinin sonkez gömüldüğü seçim olacak 🇹🇷

  • Suat TOSYALI18 Nisan 2018 17:06

    Her şeye can can konuşmak yerine ülkenin önceliklerini çıkarlarını istikbalini önceleyerek akıllı ciddi faydalı öneriler getirseydiniz hem katkınız olurdu, hem de alternatif olurdunuz. Ne yazıkki bu şansı kaçırdınız. Bize konuşan değil icraat yapan lazım efendi !

  • ;18 Nisan 2018 16:57

    şu sandıkların dili olsada chp ye bir dil atsa sandık bıktı siz sandığa gömülmekten bıkmadınız hurraaaaaaa hahahahahah

  • gobel6618 Nisan 2018 16:44

    Seçim CHP'lilerin tatilde olmadığı zamana alındı kesin kazanır. :)))))

  • demirkan 18 Nisan 2018 16:40

    NASIL KARAR ALIRSA ALSINLAR. HEMEN ELEŞTİRİ. BU CHP YE YAPSAN YARANAMASSIN. 24 HAZİRANDA SANDIK ÖNÜNÜZE GELİYOR. DEVİRİN ERDOĞANI. KENDİ ADAYINIZA CUMHUR BAŞKANI YAPIN. ERDOĞAN KAFANA SİLÂH MI DAYIYOR. BUNLARIN MIZIKLIGI HİÇ BİTMEZ.

  • osman18 Nisan 2018 16:26

    boş konuşmaya yer arıyor bu chp anca lakırtı ve tepki, başka bişey yok hayatlarında.

  • AHMET18 Nisan 2018 16:25

    YÖNETİME SİZ GELİNCE GÖRÜRÜRÜZ.

  • Mann18 Nisan 2018 16:24

    Bunlara ne yapsan takdir etmezler. Dün hodri meydan derken bu gün kivirtmayami çalışıyor bu gök. Erken seçim yapmasan bu seferde korktular erken seçimden diyecek bunlar

  • şenol18 Nisan 2018 16:22

    ahahaha harbiden. sandığa giriş var çıkış yok.

  • HASAN TOSUN18 Nisan 2018 16:21

    TAMAM SİZE GÜNDOĞDU HODRİMEYDAN KAÇKURŞLUKSUNUZ GÖRELİM

  • AHMET18 Nisan 2018 16:18

    O ZAMAN SİZE BAYRAM DEMEKKİ.NEDEN SİNİRLENİYORSUNUZ Kİ.SECİMİ SİZ ALACAKSINIZ YA