E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan yeni Anayasa açıklaması---

Erdoğan'dan yeni Anayasa açıklaması

Erdoğan'dan yeni Anayasa açıklaması
03 Mart 2016 - 20:31 borsagundem.com

Erdoğan, 'Yeni Anayasa ile ilgili olarak iktidar partisi üzerine düşeni yapacaktır. Nihai kararı millet verir' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni anayasa ile ilgili yaptığı açıklamalarda, "Ana muhalefet liderinin yaptığı ipe un sermek, dürüstsen masadan kaçmazsın" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan konuşmasından satır başları şöyle:

TBMM Başkanımızın 4 partiye yaptığı davet şahsımla alakalı değil, yeni bir anayasanın görüşülmesiyle ilgili davettir. Son sözü söyleyecek olan millettir.

Yeni anayasanın görüşülmesi ve mutabakat sağlanabilirse alınacak netice ülkemizin geleceği içindir. Şahsımla ilgili olur mu olmaz mı böyle bir değerlendirme söz konusu değildir. Ana muhalefet partisi genel başkanının şu andaki tavırları ipe un sermekten başka bir şey değildir. Dürüstseniz masadan kaçmazsınız.

Bakın bundan önce bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı, ilk defa halka gitmek suretiyle yapılan seçimdir. Bir genel başkan olarak siz katılmadınız buna. Dışarıdan ısmarlama bir aday çıkardınız, üzerinde 14 siyasi parti birleştiniz ama milletim sizle ittifak etmedi.

Milletim şahsım üzerinde yüzde 52 ile ittifak etti ve bizi Cumhurbaşkanı olarak görevlendirdi. Meydanlarda söz verdiğiniz yeni anayasanın yapımıyla ilgili dört siyasi partinin üçer tane temsilcisi var, burada iktidar partisinin 317 milletvekili var. 313 milletvekili 3 kişiyle temsil ediliyor, 233 milletvekiliyse 9 milletvekiliyle temsil ediliyor. Bu adil bir yaklaşım değil. Benim dönemimde de bunu uyguladık.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir 04 Mart 2016 17:24

    anayasaya saygı duymayanların bu ülkede işi ne

  • turgut04 Mart 2016 14:50

    ekonomik kriz gelmeden millet rahatını bozmaz

  • hamd olsun04 Mart 2016 00:41

    KARTALAĞABEYLİ... Yorumun beni ziyadesiyle mutlu etti. Demek ki, senin gibi insanlarla aynı ortamlarda bulunmuyoruz. Elhamdülillah...

  • KARTALAĞABEYLİ04 Mart 2016 00:37

    sen millet falan diyorsun ama ben bu ülkede akp destekçilerinin sanıldığı kadar fazla olmadığını düşünenlerdenim.hangi ortama girersen gir genelde kp desteköileri çok azınlıkda kalıyor

  • Exper03 Mart 2016 23:46

    Sorun Başkanlık diretmesi. Millet bunun cevabını 7 Haziranda verdi ama anlamak istemiyorlar.Bu sefer daha sert tepki görecekler farkında değiller.

  • Kevno03 Mart 2016 23:27

    Sizleri neden seçiyoruz o halde. Madem herşeye biz karar vereceğiz neden oradasiniz?

  • Burha03 Mart 2016 23:12

    Millet can derdinde birilerinde başkanluk derdinde . Heryerde başkanlıkta başkanlık. Hani ülke problemlerinin çözümünde %5 bile olumlu etkisi olacağına inansak hadi hemen başkanlık olsun diye destek verelim

  • Millet03 Mart 2016 23:06

    Başkanlık sistemi dayatılır ise AKP de masaya oturmak istemiyor. Başkanlık sistemi söz konusu olmadan yeni bir demokratik anayasa için herkes mutabık. Ayrıca TBMM nin faaliyetleri CB nı zerre kadar ilgilendirmiyor. Adı üzerinde "Türkiye Büyük Millet Meclisi"

  • üyenizden çağrı.03 Mart 2016 22:28

    Sayın erdoğan bende bir akp li olarak eğer millete giderseniz ne yazıkki HAYIR oyu vereceğim.bunu böyle bilin.bu milletin canını fazla yakmanıza izin vermeyeceğiz.artık birşeyler yapacaksabız bu millet için birşeyler yapın ülkenin milleti açlıktan sefillikten ağlıyor sen halen suriyelilere yardım etmeye çelşıyorsun sen önce bu ülkenin aç kalan milletini göz önünde bulundurun eğer millete giderseniz buda busefer sonunuz olur.

  • anayasa saglam...03 Mart 2016 21:09

    Degistirip napicaz..iyi uygulayalim yeterli..