E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kırca'ya sert cevap---

Erdoğan'dan Kırca'ya sert cevap

Erdoğan'dan Kırca'ya sert cevap
02 Temmuz 2013 - 14:30 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için "İstanbul kurtarılmıştır" sözlerini kullanan Kırca için "Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım" dedi.
Başbakan Erdoğan bugün Ak Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı eylemlerine değindi. Erdoğan Levent Kırca'nın Londra'da Hyde Park'ta megafonla yaptığı konuşmayı eleştirdi ve şunları söyledi:
"ASLA CEZASIZ KALMAYACAK"
Biri çıkmış Londra’da İstanbul’un artık kurtarıldığından bahsediyor. Tüm bunlarla ilgili hukuk yollarını da çalıştıracağız. Bu da tabi sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. E bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Millet iradesini gasp etmek o kadar kolay değil.
LEVENT KIRCA NE DEMİŞTİ
1 Haziran'da Londra'da Hyde Park'ta yüzlerce kişi Gezi Parkı eylemcilerine destek gösterisi yaptı. Hükümet aleyhine sloganlar atan göstericiler döviz ve pankartlar ile de Gezi parkına yapılan çalışmanın durdurulmasını istedi. 'Azınlık' oyunu için Londra'da bulunan Levent Kırca da eyleme destek verdi. Kırca megafonla yaptığı konuşmada "İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiştir" dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OSMAN05 Ağustos 2013 21:30

    bu kadar kuculme recep bir cocuk konusursa cevap vereceksin azarliyacaksin utanmadan ileri demokrasi diyorsun kendine gel sen bir basbakansin yanilmiyorsam padisah dediler diye sende hemen inandinmi yoksa

  • Gökhan KAYA02 Temmuz 2013 21:01

    İnsanlar fikirlerinde özgürdür. Ağızlarına bant yapıştıramazsınız. Herkes sizin dilinizden konuşmak zorunda değil. Sırf başbakan istiyor diye birilerine ceza geliyorsa bu ülkede gerisini siz düşünün...

  • cızz02 Temmuz 2013 14:41

    RTE herkesi tehdit ediyor, sindiriyor sonra da buna "İleri Demokrasi" diyor.

  • veli02 Temmuz 2013 14:36

    Size oy vermiş biri olarak bu çapulcuların hakkından gelmenizi istiyorum.