E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan hocasına son görev---

Erdoğan'dan hocasına son görev

Erdoğan'dan hocasına son görev
02 Aralık 2014 - 18:57 borsagundem.com

Yüksek Öğretim Genel Kurul Üyesi ve Başbakanlık Başmüşaviri Prof. Dr. Osman Öztürk’ün cenazesi Fatih Camii’nden kaldırıldı.

Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Yüksek Öğretim Genel Kurul Üyesi ve Başbakanlık Başmüşaviri Prof. Dr. Osman Öztürk’ün cenazesi Fatih Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye Öztürk’ün İmam Hatip’den öğrencisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

AVLUDA İZDİHAM YAŞANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cenazeye katılması nedeniyle Fatih Cami avlusunda ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Camide Öztürk’ün cenazesiyle birlikte 4 ayrı cenaze vardı. Diğer cenazelerin sahipleri zaman zaman güvenlik görevlileriyle tartıştı. Cami avlusunda izdiham yaşandı.

SARAÇ KILDIRDI, ERDOĞAN ELİNİ ÖPTÜ
Prof. Dr. Osman Öztürk’ün cenaze namazını Emin Saraç kıldırdı. Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen önünde namazı sandalyede oturarak kıldırdı. Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emin Saraç’ın elini öptü.

ERDOĞAN OMUZLADI
Tabutunun başında sarık bulunan Osman Öztürk’ün cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yönlendirmesiyle avludan en son çıkarıldı. Önce diğer 3 cenaze yakınları tarafından omuzlanarak götürüldü. Ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım’ın da tabutuna omuz verdiği Öztürk’ün cenazesi çıkarıldı. Osman Öztürk’ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)