E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a İzmir'de kol hareketi!---

Erdoğan'a İzmir'de kol hareketi!

Erdoğan'a İzmir'de kol hareketi!
16 Mart 2014 - 16:37 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de vatandaşlara seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına İzmir'de devam etti. İzmir'de bir kadının kol hareketiyle karşılaşan Başbakan Erdoğan bu duruma tepkisiz kalmadı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İzmir, güzel İzmir, Ege’nin incisi İzmir, Efeler diyarı İzmir, seni yürekten selamlıyorum İzmir.  Ala, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağı, Bornova, Buca sizleri kalpten selamlıyorum. Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun sizleri muhabbetle selamlıyorum. Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, sizleri aşkla sevdayla selamlıyorum. İzmir sen kurtuluşun şehrisin. Sen kuruluşun şehrisin. Sen demokrasinin şehrisin İzmir. Merhum Adnan Menderes’in şehrisin.  Medya burada mı montaj? Bu da mı montaj? İşte İzmir burada. 

"AĞUSTOS'TA 40 BİN ATAMA YAPACAĞIZ"

Yıl 1947. On binlerce İzmirli önemli bir kişiyi bekliyor. Ağustos’tan önce böyle bir şey yok, 10 bin atama yaptık, Ağustos’ta 40 bin atama yapacağız.

Tren basmane istasyonuna geliyor, merhum Adnan Menderes, celal Bayar trenden iniyor. Öyle izdiham var ki, konak meydanına sor ulaşıyorlar. Balkonda on binlerce İzmirliyi selamlıyorlar. Menderes tebessüm ediyor. Yanındakilerin yanaklarına göz yaşları dökülüyor. Birden polis, kalabalığa müdahale ediyor. Havaya kurşunlar sıkıyorlar. Kurşunlar Menderes’in bulunduğu balkona geliyor, fakat Menderes eğilmiyor. Gözleri yaşlı bakışları buğulu ama tebessüm içinde milleti selamlamaya devam ediyor. 

Celal Bayar ceketini çekerek Menderes’e eğilmesini söylüyor. Diyor ki Menderes “Bu büyük milletin muhabbeti karşısında, kurşun bize işlemez” 

İşte o imanla, o tutkuyla, o muhabbetle Menderes İzmir’denbaşlayarak Türkiye’nin sevgilisi, sevgili Başbakan’ı oluyor. Unutmayın, CHP o gün de vardı. Bugünkünden farklı değildi. Kardeşlerim çok enteresan işte bu gece yarısı, bu meydana yine birileri gelmiş. Taksim’deki gezicilerin devamı durumunda olan birileri gelmiş. Buraları ateşe vermişler, bu CHP zihniyeti yıkımdır. Bu CHP zihniyeti ateştir. Bu CHP zihniyeti ortalığı karıştırmaktır. 

Demokrat Parti’yi, Menderes’i siyasetten Türkiye’den hatta hayattan silmek kazımak istediler. Onu sandıkta yenemeyince aynen bugünkü Kılıçdaroğlu gibi iftira attılar. Tahriklere gerilime ayrı ayrı başvurdular. Ama millet nezdinde itibarını yok edemediler. Şimdi işte CHP’nin başındaki bu zatta takiye var mı, yalan var mı, iftira var mı, fitne var mı, fesat var mı? Bundan bu ülkeye bir şey olmaz. Onun peşinden giden o yöneticilerden de bir şey olmaz.

27 Mayıs darbesinin arkasında kim vardı? Ondan sonraki darbelerin arkasında da yine CHP var. Değişen hiçbir şey yok. 

"SEN O HAREKETİ NASIL YAPARSIN"

Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor.  Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum. 

“CHP ÇÖP DEMEKTİR”

CHP çöp demektir, yolsuzluk demektir, susuzluk demektir. Bunlardan belediyecilik olmaz. Bak şimdi şu andaki belediyecilik anlayışına parlamentoda bu CHP karşı çıktı. İşte dün İstanbul – İzmir otoyolunun önemli bir adımını attık. Gittiğimiz illerde hiç kimse taşkınlık yapmıyor. CHP’nin gençliğine bak elinde Molotof taş sopa. Ortalığı terörize edenlerle beraber. Öyle dolaşıyorlar. Bakıyorsun MHP gençliğine aynı. Ama Ak Parti gençliğine bakıyorsun elinde tablet bilgisayar kalem kitap. İşte bizim gençliğimiz bu. 

“GEZİCİLERLE ÇEVRECİLİK OLMAZ”

Affedersiniz duvarlara edep dışı yazmakla bu olmaz. Gezicilerle çevrecilik olmaz. Vatansever milletsever gençlikle bu olur. Sokaklardaki vandallığı milletim görüyor. CHP’nin MHP’nin gerilim siyasetini milletim görüyor.  Medyanın kışkırtıcı manşetlerini, işverenlerin sinsi planlarını milletim görüyor. Pensilvanya’daki zatın, nasıl bir ihanet içinde olduğunu aziz milletim görüyor. 

Sakın ha oy pusulalarına yazı mazı yazmayın sakın ha. Böldüler bizi ya. Bu CHP’nin MHP’nin Pensilvanya’nın birbirinden farkı yok ki.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (44)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEDİ17 Mart 2014 17:29

    KEDİ KENDİ YARASINI GÖRMÜŞ, BEN BU YARA İLE YAŞAYAMAM DEMİŞ. KENDİNİZİ DARI AMBARINDA MI SANIYORSUNUZ. KİMİN YANILDIĞINI YAKINDA ANLAŞSINIZ. İZMİR GÜZEL VE KALİTELİ, OKUMUŞ BİR ŞEHİR. EN AZINDAN AT GÖZLÜĞÜ İLE BAKMIYORLAR, KOYUN GİBİ GÜDÜLMÜYORLAR.

  • AÇ TAVUK17 Mart 2014 17:28

    AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA SANIRMIŞ.

  • hacı17 Mart 2014 16:51

    son seçimde akp yaklaşık 1 milyon oy aldı izmirde, dün çok rahat doldururdu bu meydanı, öyle de oldu zaten, bu chpliler hep aynı, bu hafta sonu istanbulda mitingi var akpnin onada kalabalık montaj derler, ama 15 senedir akpnin istanbulda birinci parti olduğunu, en son seçimde 3 milyondan fazla oy aldığını unuturlar yine,sonra 30 mart akşamı yenilince de hile var diyecekler, o zaman sandıkların başında bekleyin sonradan mızıkçılık yapmayın

  • aaa17 Mart 2014 16:27

    çok enteresan bu chpliler, nerde kalıyor demokrasi bırak gelsin herkes yapsın mitingini gitisin,ama illa taciz edecekler,miting dolunca montaj diyorlar,başbakan manisa mitinginden izmire helikopterle geliyor, manisa mitiniginden izmir e taşınanalar otobüsle başbakandan daha hızlı izmir e gelip yerlerini alıyorlar bu mantığa göre yani, çok komik bunlar gerçekten,esas komedi 30 martta, kılıçdaroğlunun son 13 günü chp de,her seçimde bir başkan değişecek artık chp de:)

  • yazıklar olsun size 17 Mart 2014 11:53

    borsa gündem tam bir chp yalakasızınız bunu böyle bilin ve bu fikriniz sosyal medyada yaylacak emin olun hep chp taraflı yorumları yayınlayın bu ahlaksızlığınızı herkez biliyo

  • Serdengecti17 Mart 2014 00:15

    ABD'de fransada almanyada ingilterede rusyada çinde aynı mevki daşının yüzüne bu hareketi yapsınlar bakalım adamın oturma organından kal alırlar. Kimse aklının önüne nefretini koyarak ahmaklık yapmasın. Yiğidi öldürsün ama hakkını yemesin.

  • ata17 Mart 2014 00:09

    Kafası çalışan İzmirlilerden oy alamazsın haydi makarnacıların kapısına.

  • Byk17 Mart 2014 00:04

    Dilsiz alfabesinde 'çok konuşma' anlamına gelir. Çok konuşma demek istemiş.

  • munci16 Mart 2014 23:56

    yolsuzluklardan bahset diyen vatandaş izmir büyükşehir belediye başkanının 390 yıl mahkumiyet talebi ile yargılandığından bihaber herhalde.

  • efe16 Mart 2014 23:52

    İzmir için Modern eğitim seviyesi yüksek şehir derler ama bende bu işten birşey anlamadım!

  • Byk16 Mart 2014 23:31

    İzmir'i bıraksın RTE , İstanbul ve Ankara'yı kaybedecek.

  • DFA16 Mart 2014 23:18

    şu kadının terbiyesizliğine bakın öncelikle bir kadına bu yakışmaz ikincisi insan olana yakışmaz ama şaşırmamalı nede olsa izmirli olduğu için normaldir onlar daha medeni

  • Öz İzmirli16 Mart 2014 23:15

    Yorum yazanların bir çoğu sırf muhalefet için yazdığı belli.İzmir yıllardır ne çekiyor.Yazın pis deniz kokuları,susuz İzmir,sivri sineklerin köşe kapmaca oynadığı İzmir,ulaşımın sorun olduğu ,alt yapının yeterli olmadığı İzmirde kim adına konuşuyosunuz.yeter be bırakın İzmirliler karar versin artık kime oy vereceğine.Lafa gelince aydınız diyosunuz hani icraat...Yazıklar olsun sözde demokrai havariliğinize

  • fikri16 Mart 2014 23:06

    sen ne kibirli adamsın bir anayı yuhalatırsın birini şikayet edersin sen çokmu düzgünsün paraların hesabını ver yetim hakkı nasıl yiyorsun onu açıkla milletin sabrını sınama altında kalırsın.

  • out in16 Mart 2014 23:03

    Bide ci islam out, hak din islam in!

  • doğa16 Mart 2014 22:21

    kınıyorum zaten bayan gözaltına alınmış ama bu milletin bayrağını yere atıp çiğneyen ve ayakkabılarını silenlerinde gözaltına alınmasını isteriz

  • TRAS16 Mart 2014 21:46

    fazla traş cildi bozar, kalabalık yoktu , sıradan bir şarkıcı geldiginde bile daha kalabalık oluyor

  • garip16 Mart 2014 21:14

    FEHMI Koru: Basbakan iki farkli kisilik ciziyor ( haberturk canli)

  • Hoş gelişler ola16 Mart 2014 21:04

    Binali Yıldırım,mitinge katılanlara 'İzmir'e hoşgeldiniz' diye hitap etti.'Hoşbulduk' karşılığını aldı.

  • keloğlan16 Mart 2014 20:58

    izmir binali ile daha iyi olur gibi,binali iyi,çalışkan,efendi adam

  • Miting16 Mart 2014 20:53

    O değil,hızını alamayıp Pensilvanya'da miting yapmaya kalkar diye korkuyorum.

  • kara16 Mart 2014 20:41

    Millet yaziyor bu kalabalığa yok montaj yok tasıma 30 mart aksamıherkes gorecek

  • vatandaş16 Mart 2014 20:34

    biraz önce cem uzanın haberi vardı oda uzatmıştı şimdide bu hayret herkes parmak uzatıyor

  • gürcan16 Mart 2014 20:13

    ingilizcesi iyimiş

  • yorumsuz16 Mart 2014 20:09

    izmir mitinginde İzmirli yok. para karşılığı toplanan insanları taşıyan otobüsler konvoy oluşturdu. gelen insan kitlesinin %90 nı kadın. sen bunları açıkla sayın başbakan. izmirin gelişmediği doğrudur. ödenek vermezsen basit projelerin bile önüne set çekersen anlatacak çok şey oluş o miting alanında. yandaş kanallarına reklam vermeye devam et sayın başbakan. büyüksün... ama ....

  • Tercüman16 Mart 2014 20:08

    Avrupai bir hareket ve anlamı çok farklı, başbakan bu hareketi kötüye çekmiş anlaşılan. Bu arada Avrupa ve Amerika'daki büyük kentlerde başbakanın büyük boy wanted ilanlarının asıldığını haber vermek istiyorum. Ayrıca ilanların alt kısmında aşırı derecede tehlikeli olduğunu belirtmişler. Başbakanın bu ülkelere acilen dava açması gerekiyor kanımca.

  • Ali Balaknalı16 Mart 2014 20:03

    Ya sende bir başbakansın sana da bu kadar ağır konuşmak yakışıyor mu bu kadar nefret yaymak doğru mu ben hep oyumu AKP YE verdim ama senin bu milleti aşağılayıcı ve küfürlerin yüzünden oyumu be sefer sana vermeyeceğim biraz ders al

  • Düşünen Adam16 Mart 2014 19:59

    Sayın Başbakan sırf oyunuzu koruyabilmek için halkı birbirine düşman ettiniz, sırf kendi itibarınızı korumak için bu ülkenin itibarını sıfırladınız, sırf kendinizi haklı çıkarabilmek için masum genç insanların ölüleri üzerinden bile siyaset yaptınız. Bu ülkeyi felakete sürüklüyorsunuz, şimdisize alkış tutan peşinizden giden yalakalar o zaman ilk sizi satanlar olacak bunu bilin.

  • metin16 Mart 2014 18:34

    Boyle mide bulandiran pisliklerde var bu ulkede

  • Yolcusunuz16 Mart 2014 18:29

    Taşımacı Akp, ne o otobüs filosu...Adam taşımayı bırakın da meydanlara gelecek gerçek İzmir'lileri görelim. Boş meydanlara konuşucan diye korkma.İşin bitti artık.30 Mart sonun başlangıcıdır senin için.Yolcusun yolcu.

  • kissofflife16 Mart 2014 18:26

    kale elden gidiyor sanki chp donsuz kalacak

  • Taşıma Yapıyorsun16 Mart 2014 18:25

    İzmir'de bu sefer öyle ağır bir yenilgi alacaksın ki şaşıracaksın. Miting yapıyorsun, İzmir dışından insan taşıyorsun, meydanda İzmir'li yok. O kalabalığa çocuklar bile inanmıyor...

  • İZMİR'İN OYU BELLİ16 Mart 2014 18:22

    GAVUR İZMİR SENİN DERSİNİ VERMEK İÇİN 30 MARTI BEKLİYOR.YOLSUZLUKLARLA VE RÜŞVETLERLE TAMAMEN KENDİNİ BİTİRDİN.

  • kenan16 Mart 2014 18:21

    yorumların çogu gene millete hakaret içeriyor bunların edebi bu işte.hazmedemiyorsan hakaret et oh ne güzel.yazıklar olsun o halk ne yaptıgını senden çok daha iyi biliyor.

  • YOLSUZLUKLARI ANLAT YOLSUZLUKLARI16 Mart 2014 18:20

    İnsanları o miting meydanlarına dışardan taşıyarak sen bu milleti artık kandırabileceğini mi sanıyorsun...Paraleli boşver, yolsuzlukları anlat millete. İzmir'den havanı alırsın.

  • Gavur İzmir Demişdi16 Mart 2014 18:16

    Yüzlerce otobüsle yandaşlarını taşıyor.Meydanda bir tane İzmir'li yok, kalabalığın hepsi dışardan taşıma. Gavur İzmir dediği günden beri, İzmir'liler kendisinden nefret ediyor. 30 Mart'ta İzmir'liler hesabını sandıkta çok iyi görecek.Bir daha İzmir'e gidemeyecek.

  • vatandaş16 Mart 2014 17:55

    İzmir mitinginde İzmirliden başka her ilden insanlar var,iyide İzmirli niye yok?

  • martı16 Mart 2014 17:37

    62 yıllık manisalıyım sıkı yönetim dönemini andıran mitinge ilkkez şahid oluyorum,sivilden çok polis vardı.

  • h16 Mart 2014 17:33

    Oy pusulalarına sakın yazı yazmayın mı?Gerçekten eğitim düzeyi çok yüksek bir kalabalığa hitap ediyor başbakan.

  • vay be16 Mart 2014 17:33

    Normal zamanda gavur izmir, secim öncesi güzel izmir efeler diyarı izmir :) oy korkusu insana neler yaptırıyor Allah büyük :)

  • nafi16 Mart 2014 17:29

    izmir belediye başkanı ihaleye çıkıyormuş, akp li işadamlarına veriliyormuş ihale bir şekilde sonra akp li işadamı işi bitirmiyormuş, zorluk çıkarıyormuş, chp iş yapamıyormuş.. akp taktiği belli zaten habire müfettiş gönder, işleri aksat chp, MHP li belediyeleri kötü göster. sonra da bunlar iş yapmıyor de.. chp kadıköyü yıllardır düzeltmek ister ama bir türlü bakanlık ve büyükşehirden izin alınamaz. şimdi de topbaşın seçim projesi olmuş Kadıköy. böyle iş yapılmaz, vatana böyle hizmet edilmez akp ye noluyor ki? akp gerçekten vatana hizmet için varsa hizmet yapmak isteyenleri siyaset uğruna kötü göstermeye çalışmamalıdır. kim yaparsa yapsın hizmeti ne farkeder?

  • f16 Mart 2014 17:13

    Demek ki kalabalıklarla oy oranı arasında hiçbir bağlantı yok.İzmir'i gene CHP alınca bunu anlar başbakan.

  • gerçek16 Mart 2014 17:05

    Çok yazık. Geçmişte kültür ile eşlenen CHP, günümüzde eğitim düzeyi düşük insanların partisi haline dönüştü. Ne kadar kültür yoksunu insan varsa CHP etrafında öbeklenmiş. Ülkenin önünü kapatma sevdasıda bu cahilliklerinin ürünlerinden sadece bir tanesi.

  • sancak 16 Mart 2014 16:42

    ne şoku kardeşim kalabalığa bakın montajmı bu ufak tefek mitingi sabote etmek isteyenler olabilir bakın bakalım kalabalığa sanırsam chp izmiri kaybedecek çünkü izmirde yaşayanlar aslında izmire hiç bir şey yapılmadığını çok iyi biliyor