E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Senin her yerin profesör olsa ne olur?---

Erdoğan: Senin her yerin profesör olsa ne olur?

Erdoğan: Senin her yerin profesör olsa ne olur?
03 Ağustos 2014 - 16:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan Kocaeli’de halka sesleniyor. Erdoğan’ın hedefinde CHP ve İhsanoğlu var…

Cumhurbaşkanlığı seçimi için Türkiye turuna devam eden Başbakan Erdoğan Kocaeli’nde halka hitap ederken, “Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Biz yeni Türkiye dedikçe birileri rahatsız oluyor” dedi. Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

*Biz yeni Türkiye dedikçe onlar sustu. CHP, Gölcük Yalova ve Sakarya depreminin altında kaldılar. MHP ve CHP'ye monşer bir aday dayattılar, kendi içlerinden aday çıkaramadılar. CHP vasıfları sayıyor, sende vasıflar varsa sen aday ol, neden olmuyorsun. MHP vasıfları sayıyor Bahçeli sen ol aday. Milletten yiyecekleri tokatı biliyorlar. Zaten kaybedecekler, bari kendiniz aday olun da izzetinizle kaybedin. Pensilvanya bunlara şunu aday gösterin dedi. Malum medya patronu dedi bunu aday gösterin. Bu monşeri aday gösterdiler. Monşer sahaya çıktı. Hergün defalarca pot kırıyor. İstiklal Marşını bilmediğini kameralar önündede açık etti. Sen profesör olacaksın İstiklal Marşı'na Çanakkale şiiri diyeceksin. Sana da yazıklar olsun, seni aday gösterenlere de yazıklar olsun.Bir de çıkıyor inkar ediyor. Ben Çarkçı Kemal'i tanımıştım ama bir de çarkçı Ekmel çıkmış. Bir de bize ahlak dersi veriyor.

*İnşallah bugün İstanbul'da mitingimizi yapacağız. Maltepe'ye sesimizi duyuracağız. Hazır mıyız Kocaeli? 10 Ağustos için hazır mıyız? Güçlü Türkiye'ye evet mi? Türkiye'nin gücüne güç katıyor muyuz Kocaeli?

*Bankalara gidip paralarınızı yatırdınız mı? 1 lira da olsa, 5 lira da olsa, 10 lira da olsa ben bu işin içinde varım demek çok önemli.  Tarih yazıyoruz tarih. Tatil planımız varsa erteliyoruz. Tatilde olanları sandığa çağırıyoruz.

*Yurtdışında oy verme imkanını sağlarken, gümrük kapılarında oy verme işlemlerini değiştirdik. Şimdi yurtdışındaki arkadaşlarımız 10 Ağustos'a kadar, belirlenen gümrük kapılarından oyunu kullanabilir. Bu demokratik haklarının da herkesin kullanmasını rica ediyorum.

*Kocaeli'ne yaptığımız toplam yatırım ne biliyor musunuz? 12 yılda 13 buçuk katrilyon... Kocaeli'ni üçüncü köprüden Yavuz sultan Selim Köprüsü'yle Asya'dan Avrupa'ya bağladık.  Kocaeli sanayisi ekonomisi için çok önemli bir yatırım olan lojistik çalışmalarını Köseköy'de yapıyoruz. Sevgili kardeşlerim bütün düşler gerçeğe dönüşüyor bunu unutmayalım.

*Sağlık alanında, 12 yılda ülkemizin kaderini değiştirdik. Şuanda helipoter, jet ambulanslarımız var. Şimdi 1180 yataklı bir şehir hastanesi kazandırıyoruz Kocaeli'ne.

*10 Ağustos sonrasında Türkiye'nin önünü açan bir dönem başlayacak. Sizin iradenizle Cumhurbaşkanı seçimem halinde hiçbir yatırım geri kalmayacak. Bizim için şehirlerimize hizmet üretmekten daha büyük bir bahtiyarlık olamaz. Allah ömür verdikçe siz ömür verikçe millletimiz hizmetinde olmaya devam edeceğim. İnşallah 10 ağustos yeni Türkiye'nin inşası için bir milad olacak, yeterki siz iradenize, sanıklara, demokrasimize sahip çıkın. Mutlaka sandığa gidin, oyunuzu kullanın. 

*Biz yaradılanı, yaradan da ötürü severiz. Bizde alevi sunni ayrımcılığı yok. Kimse bu vatan topraklarında operasyon yapamaz. Yapmaya kalkarlarsa bizim demir yumruğumuzla karşılaşırlar. Bunun bedelini ödeyecekler.Şimdiden 10 Ağustos seçiminin, bu seçimde kullanacağınız oyların hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bize Allah yeter, bize millet yeter, bize Türkiye yeter. Milli irade, milli güç hedef 2023.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa04 Ağustos 2014 23:49

    Yaff ne yeni Türkiye imiş 12 yilda yeni olmadiysa, ufuktaki yeni Türkiye ne olcak merak icersindeyim yahu...

  • xyz03 Ağustos 2014 23:00

    Çağdaş kardeşim bu ülkede 12 yılda kaç kere eğitim sistemi değişti kaç kere sınav sistemi değişti kaç kere ihale yasası değişti,bunları biliyormusun?

  • her kes düşman 03 Ağustos 2014 22:22

    Ah partiya oy verme yan düş man dır hea.

  • ÇAĞDAŞ03 Ağustos 2014 22:00

    bu memlekette sağlıkta eğitimde ulaşımda ekonomide yapılanlar başarılar ortada rahmetli Ecevit başbakan iken deprem yardımları ile memurun maaşı ödendi demirelin zamanında bu devlet emeklinin vergi iadesini ödeyemedi şu anda devletimiz güçlü Marmaray yht üçüncü havalimanı kanal İstanbul gurur duyuyorum

  • yazıkk03 Ağustos 2014 20:48

    ucuz siyasett

  • rasim03 Ağustos 2014 19:28

    Kanal istanbulun resmi yerini açıklamadınız.haziranda söz vermiştiniz.

  • Sade Vatandaş03 Ağustos 2014 19:01

    Yht için,3. Boğaz köprüsü için,Sağlık reformu için,Tüp geçiş için,Duble yollar için,Körfez geçişi için,Paralelcilerle mücadele için..... oyum helal olsun sana Sn Başbakanım

  • Borsacı Mülayim03 Ağustos 2014 18:03

    Utanmadan milletten para dileniyor..ne yüzsüzler var şu memlekette..

  • hacı03 Ağustos 2014 16:53

    gerçek adil , üretken türkiye ile senin menfaatine uyan türkiye başkadır. sen kendi ayarını verdiğin bir türkiye istiyorsun, başka bir türkiye değil. ilk dönemlerde başka idin, şimdi başkasın. ya hep böyle idin , yada değiştin