E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Putin arasında kritik görüşme---

Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme

Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme
07 Aralık 2017 - 20:35 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putintelefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, Kudüskonusundaki son gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

BM NEZDİNDE TAKİP

İsrail’in 1980 yılında aldığı Kudüs’ü ilhak kararının uluslararası toplum ve BM tarafından reddedilmiş olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yönetiminin attığı son adımın bölgedeki barış ve istikrarı olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Putin de aynı görüşleri paylaştığını ifade ederek, BM Güvenlik Konseyi nezdinde bu hususların takipçisi olacaklarını belirtti. İki lider, ikili ve uluslararası konularda görüş teatisi için yakın temasta olma konusunda da mutabık kaldılar.

KREMLİN DUYURMUŞTU

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Putin'in bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon konuşması yapacağını, tarafların ABD Başkanı Donald Trumpın Kudüs ile ilgili açıklamasının ardından Orta Doğudaki durumu görüşeceklerini bildirmişti. Öte yandan, Peskov, ABD'nin kararıın Orta Doğu'daki durumu daha karmaşık hale getirecek nitelikte olduğunu söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • e.göy 07 Aralık 2017 21:27

    FİLİSTİN'LİLER DE BAŞKENTLERİ SOĞU KUDÜS OLMAK ÜZERE DEVLETLERİNİ İLAN ETMELİ BİZ DE İLAN EDİLEN FİLİSTİN DEVLETİNİ İLAN EDEN İLK ÜLKE OLMALI DOĞU KUDÜS'TE BÜYÜK ELÇİLİK AÇMAKIYIZ KIBRIS'TA LEFKOŞA ŞEHRİ HER İKİ TARAFIN BAŞKENTİ DEĞİL Mİ? Kullanmadığımız G3 piyade tüfeklerini/mühimmatlarını roketatarları havanları topları FİLİSTİNLİLERE DEAŞ'A KARŞI KULLANMALARI İÇİN HİBE EDEBİLİRİZ