E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Putin görüşmesi 5 Mart'ta---

Erdoğan-Putin görüşmesi 5 Mart'ta

Erdoğan-Putin görüşmesi 5 Mart'ta
01 Mart 2020 - 11:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin'in görüşmesi, 5 Mart Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Mart Perşembe günü Moskova'ya giderek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Türk Heyeti ise Cumhurbaşkanı'ndan bir gün önce Moskova'da olacak.

Özellikle İdlib'de son dönemde yaşananlar ve 34 Türk askerinin edilmesinin sonrasında iki ülke arasındaki diplomasi trafiği de hızlanmıştı.

Edinilen bilgiye göre Moskova tarafı, İdlib konusunda yeni bir harita istiyor.

Dışişleri Bakanı: Erdoğan-Putin görüşmesi 5 ya da 6 Mart

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halk01 Mart 2020 20:43

    putin sefa içinde yaşıyor halkı yokluk içinde  rus halkı isyan etmekte haklı  150 dolar aylık alıyorlarmış 

  • Ali01 Mart 2020 20:34

    Görüşmenin Moskova da olması olımsuz bence somut bir uzlaşma çıkmayacak. Soçi de olsa olumlu algılardım. Rus politikası maalesef böyle. saçma gelmesin o yüzden.

  • Nahit01 Mart 2020 16:57

    Rusya halk ayaklanmasını bekliyor milletinin%70 sefil uğraştığı işlere bak

  • köfteci01 Mart 2020 20:56

    biz ne durumda çok mu iyi

  • KEMAL YILANKIRKAR01 Mart 2020 15:37

    şimdi de ihaların silahlandırılmışları devreye sokulmalı gördüğün yerde suriye ve pkk lıları gebertebildiğince gebertilmelidir.ülke başarılı oldukca muhalefet hemen hdp nin taziki ile ortalığı iyi parti ile karıştırmaya başladılar.şehitler üzerinden yine siyaset yaparak savaş sucu işlediklerini düşünmektedim.

  • Kaan Kiliç01 Mart 2020 15:06

    $erefli ülkeleri kenara koyalim da tarihleri en çok borsa sever,36 $ehit var ,banane demediniz mi bu aci durumun haberinin içinde 5,6 Marta? Dü$ürdüler,yükseltecekler;36 $ehit onlari uyutacak mi?

  • MELTEM GÜZELBAHAR01 Mart 2020 15:33

    para babaları bunlara bakmazlar fazla asıl büyük resme bakarlar.şuan abd dünya ya büyük hastalıkları saltıkları söylenmekte ne zaman biter ve ne zaman isterler ise o zaman borsalar tekrar yükselebilir.dersinki borsalar ucuzmu ucuz bir de bakmıssın ki bom yine patlatıverirler.bence aceleci olmamakta fayda var.zaten mayıs ayına kalmadan yabancılar satıp çıkarlar.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$01 Mart 2020 12:42

    Bu şerefsiz rusya ya güvenilmez.şehitlerimizi ruslar yapmıştır.bence suriye nin bunu yapabilecek kapasitesinin olduğunu hiç zannetmiyor.Rusya ne türlü ekonomik zararlar verebiliriz onları artık tek tek gözden geçirilmeli ve hayata geçirmeliyiz.rusya ne kadar ekonomik acıdan güçlenir ise bize o kadar zararları olur.

  • Suriye : ) HAVA SAHASI KAPANMIŞ : )01 Mart 2020 12:35

    Hava sahasını iha ve sihalara kapatmış : ))) SURİYE ORDUSU KORKUDAN DAĞILMAYA BAŞLADI. ORDULARIN MORALİ ÇÖKTÜ. RESMİ DEVLET HABER KANALLARINDAN SURİYE DAĞILAN MORALİ ÇÖKEN ASKERLERİNE UYDURMA HABERLER VE MORALLER VERİYOR. ÖRNEK: RUSYADA ALMAN ASKERLERİ GERİ ÇEKİLİRKEN, HERGÜN  BERLİNDEN YENİ SİLAHLAR, TANKLAR, SİSTEMLER GELECEK DİYE DİYE BEKLETTİLER. AMA ASKER MORALİ ÇÖMÜŞTÜ. ESAD ASKERLERİNE MORAL GAZLIYOR. İHA SİHA YÜZÜNE  10 ESAD ASKERİ YAN YANA GELEMİYOR. 

  • Rusya basın özet 01 03 202001 Mart 2020 12:32

    RUSYA,  en çok Türk halkının tepkisinden korkmuş. Halk öfkesi, birliği karşısında Ruslar geri adım attı. Rus basını, siyasiler bir şekilde görüşme ile ablukaya alınsa da, Türk halkın öfkesi, şehitler karşısında birlik göstermesi , Rusya hamleleri kilitlemiş durumda. Rusya çok uzun vade düşünüyor. Akdeniz de bir çok etkinliğini ve özelliğini kaybeder deniyor. Rusya Büyük düşmanlık olursa, Türk halkı ABD eksenine kayacaktır. Suriye de menaffatler masada da kazanılabilir. Türkiye en uç gözlem noktasına kulelerine ulaşmak istiyor... Ruslar müdahalelerini sınırlamayı tercih ediyor. Türker operasyonunu bitirsin. Masada uzlaşı yapmak zorund ayız diyor. Türk Halkı 34 şehit olunca büyük tepki gösterdi deniliyor. TSK halk iletişimi daha güçlü olmalı. Rusların en büyük çekincesi . Türk ordusu orta doğunun en güçlü ordularından. 

  • Logic01 Mart 2020 12:20

    Bu işin iyice tadı kaçmadan iki taraf sadece ateşkes değil Suriyede kalıcı barış ve çözüm için acil ve akıllıca hareket etmeli sorunu anayasal temelde hızlıca çözüp mülteciler ülkelerine dönmeli yoksa gelişmeleri büyük zevkle izleyen jacobun devleti dışında herkes kaybedecek

  • Hilal cCc01 Mart 2020 12:09

    Hem 34 askerimizi şehit etsinler hem ayaklarına gidelim vayy be duruşa bak ver mehteri...

  • sefer01 Mart 2020 13:04

    dik duruş şekil değiştirmiş.

  • Ayşen sak01 Mart 2020 12:06

    Putin bize gelip başsağlığı dileyeceğine Tayyip Erdoğan ayağına gidiyor anlaşılmaz bir politika