E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan oy oranını açıkladı---

Erdoğan oy oranını açıkladı

Erdoğan oy oranını açıkladı
13 Mart 2014 - 07:13 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Karaalioğlu'nun sorusu üzerine, AK Parti'nin son anketlere göre oy oranını açıkladı

24 TV'de Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, son anket sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranını açıkladı. 

AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 45-50 CİVARINDA

Erdoğan, AK Parti'nin şu anda yüzde 45-50 bandından olduğunu belirtti. 

İstanbul ve Ankara'da açık ara önde olduklarını belirten Erdoğan, İzmir için de Binali Yıldırım'ın CHP adayıyla başba baş olduğununu söyledi. 

İZMİR'DE BAŞA BAŞ OYNUYORUZ

Erdoğan İzmir'le ilgili, "Binali bey başa baş oynuyor. Binali Bey de İzmir'i alacak umudunu taşıyorum. CHP'nin adayı Binali Bey'le asla yarışamaz. 

 Binali Bey, merkezi yönetimin İzmir'e verdikleri yanında orada projeleriyle konuşuyor" ifadelerini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neşet13 Mart 2014 18:37

    izmiri yalan dolanla, hile hurdayla alırsan alabilirsin ancak. İzmirli senden nefret ediyor ve de haklı olarak oy vermeyecektir

  • ayyuka13 Mart 2014 18:35

    devrin geçti senin iblis

  • hakkı13 Mart 2014 18:34

    izmirde chp alır, sen de avucunu yalarsın

  • hakkı13 Mart 2014 18:34

    akp nin izmirdeki taktiği şu, belediye ihalelerini alıp yapmayan bırakan yandaş işadamlarına ihaleleri aldırtıp chp li belediyeyi çalışmıyor gibi göstermek, kaos ortamı yaratmak. binali nin akrabaları hırsızlıktan yakalandı, hırsıza izmiri emanet etmeyin. bu adamların niyeti kötü

  • KEFEN13 Mart 2014 16:50

    Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum. Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, birgün kimseye birşey kalmayacak KEFENİN CEBİ YOK AĞA

  • dil yarası13 Mart 2014 15:10

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • günah13 Mart 2014 15:10

    Cahil, rabbine karşı günah işlemekte nefsi isteğine boyun eğendir.

  • cehalet13 Mart 2014 15:10

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • kıssadan hisse13 Mart 2014 14:08

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış:- Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış:- Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş:- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar:- Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış:- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki:- EY ALİ, MUAVİYE'NİN , DİŞİ DEVEYİ ERKEK DEVEDEN AYIRT EDEMEYEN, O NE DERSE EVET DİYEN 10 BİN ADAMI VAR, AYAĞINI DENK AL '' demiş. Bugün ise çoban ne derse onu sorgusuz sualsiz takip eden KOYUN ları var.

  • karyaefesi13 Mart 2014 09:46

    İzmirde MHP kazanacaktır,Şimdi MHP zamanı

  • Efe 13 Mart 2014 08:40

    Haydi izmirim bu defa Binal beye verin oyunuzu bakın bu şehi her bakımda nasıl dinamikleşip gelişecek egeye yakışan güzel estetik daha yaşanılabilir şehir haline gelecek! Bu chp den izmire asla hayır gelmez! asla!

  • Symirna13 Mart 2014 08:37

    Artık izmirin değişmesi kalkınması fiziki görüntüsünü değişmesi tepeler doğru güzel konutlar yeşillendirmeler yapılmalı. altyapı ust yapı çok geliştirilmesi gerek. Bunun için izmirin Akp ye ihtiyacı var. bu izmiri bir defa vasıfsız Chp den kurtulmayı başarsa izmire bahar gelecek.artık sadece karalamayla bozgunulukla oy kazanacağını sanan muhalefete ders vermenin vakti geldi. ilk defa oyum akp ye.

  • aç tavuk13 Mart 2014 08:28

    aç tavuk misali yani..eskidendi o oylar..

  • VATANDAŞ13 Mart 2014 07:49

    HERŞEYİ DEĞİŞTİRİYON BARAJI NİYE DEĞİŞTİRMİYON İŞİNE ÖYLE GELİYOR NE İŞİNE İYİ GELİRSR ÖYLE YAP NE OLDUĞUN BELLİ