E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan bir dönem dinlenecek---

Erdoğan bir dönem dinlenecek

Erdoğan bir dönem dinlenecek
05 Mart 2014 - 13:05 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan 3 dönem kuralı hakkında konuştu, yeni Başbakanlık Binası için meydan okudu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel medya temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna 'Şu an gündemimizde yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir' dedi.

BENİM VİLLAMDAN BAHSEDİYORLAR AMA...
Başbakan Erdoğan'ın gündeminde ilk olarak paralel yapıdan bahsetti ve 'Sakın ola onları ağzınıza almayın. Benim villamdan bahsediyorlar ama Balıkesir'de kendisinin villası çıktı' dedi.

"BEN HACI AHMET KAPTAN'IN OĞLUYUM"
Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili olarak ise Erdoğan 'Bu Tayyip Erdoğan haram yiyenin gırtlağına yapışır. Ben Hacı Ahmet Kaptan'ın oğluyum. Haram yemedik, yemeyiz, yiyenin de gırtlağına yapışırız' diye konuştu.

"KOLTUĞA YAPIŞMADIK"
Başbakan Erdoğan, "Üçüncü dönemin sonunda devam etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Benim böyle bir talebim yok. Anrcak parti isterse kongreye giderim. Benim dileğim üç dönem çalışma bir dönem dinlenme. Sonra tekrar göreve devam" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?
Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacak mısınız?" şeklindeki bir başka soru üzerine de, "Şu anda gündemimizde öyle bir şey yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir" değerlendirmesi yaptı.

"AÇILIŞINI DA YAPACAĞIM İÇİNE DE GİRİP OTURACAĞIM"
Seçimden sonra MİT dışında Yargıtay ve Danıştay için düzenleme yapılacağını belirten Başbakan Erdoğan, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Başbakanlık inşaatının durdurulması kararıyla ilgili olarak da 'Hukuksuz olarak yaptığımız hiçbir şey yok. Güçleri yetiyorsa yıksınlar. Yürütmeyi durdurdular, bu binayı durduramayacaklar. Açılışını da yapacağım, içine de girip oturacağım' dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA ÖYLE BİR CEVAP VERİRDİM Kİ..."
Erdoğan, açıklamalarının sonunda en sert tepkisi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün mitingde kullandığı sözler üzerine verdi. Erdoğan "Ben bir Kasımpaşalıyım, bu makamda olmasam öyle bir cevap verirdim ki..." dedi ve ardından CHP'li seçmenlere seslenerek 'Siz bu adama nasıl yüzde 27 oy veriyorsunuz" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP lideri Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasında "annesi" ifadesini kullanmış daha sonra özür dilemişti. Kılıçdaroğlu'nun sözleri şöyle: "Yolsuzluğu kendisi yapmıyor, aile boyu yapıyorlar. Annesi, af edersiniz, annesi değil, Allah rahmet eylesin... Eşi, o da çünkü telefonda 'diğer oğlana da haber ver' diyor. 'Onun da haberi olsun' diyor. Kızları, çocukları, kendisi, amcası, dayısı, yeğeni, teyzesi, bütün sülale malı götürmekle meşguller."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali06 Mart 2014 05:52

    başbakan tam bir dünya lideri...sevmesemde karizması konuşması hizmetleri fevkalade güzel...ulkemiz bir yunanistan olmadıysa bu hükümete borçluyuz...yigidi vur hakkını yeme

  • hadi bakalım05 Mart 2014 22:34

    eğer samimiyse siyasi strateji yada bir pazarlık sonucu buna karar verdiyse millet de bir dönem kafasını dinler hiç değilse

  • şahin karayılan05 Mart 2014 22:04

    biz seni kanımızın son damlasına kadar savunacagız

  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL05 Mart 2014 20:06

    Borsada iyi bir trader , oyuncu olarak sanatımı icra edebiliyorum da , arkadaş siyasete girsem bir günde beni bitirir , saf dışı bırakırlar. O konuya zekam yetmiyor.

  • hayri taş05 Mart 2014 19:23

    mezarda dinlenmek de bir tercih

  • serkan05 Mart 2014 19:06

    Bu adamın hala neyini övüyorsunzu yorulmak yılmak yok dimdik ayakda diyorlar bu bir meziyet değil arsızlık yüzssüzlük arkadaşlar kin ve inatlaşmanın sonucunda kendi kendini bitirdi. Zaten sevilmiyordu şimdi nefret ettirdi. Bird eonca hırsızlık olayıan rağmen adamı hala dinle bağdaştırıp övmek hatta yüzünde nur var diyenlerde var çok büyük bir cahillik abidesi o insanlar ses kayıtları montajda değildi bunlar rağmen bu ülkeyi yönetecek vasfı coktan yitirmiştir bu kişi.

  • SELİM05 Mart 2014 18:22

    BİR ŞEKİLDE DOKUNULMAZLIK LAZIM,ONUN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAK BİRİ,SAVAŞA BİLE SOKAR ÜLKEYİ GİTMEMEK İÇİN

  • CAN05 Mart 2014 18:19

    VATANDAŞIN EVİ OLSA ELİMDE MAHKEME KARARI VAR DİYE HEMEN YIKARSIN

  • FBI05 Mart 2014 18:12

    Cemaat=ABD olduğuna göre sonuç belli.

  • hakkı05 Mart 2014 17:25

    bir de şahsiyet sahibi olmayan paraya tapan biatçıları var

  • YNG05 Mart 2014 17:06

    İşte adap ve edep bu herkese saygılar

  • çökmeden sattım kurtuldum kağıtta...05 Mart 2014 16:28

    bu haberden sonra tüm hisselerimi sattım en az bir sene borsa yok bana göre.

  • borsa çöker doğru ise.05 Mart 2014 16:06

    dinlenme kararı niye borsayı çökeltir,çünkü partide liderlik mücadelesi,faizler ve kurları olumsuz etkiler sonuçta bir belirsizlik dönemi borsa da çöker.

  • d05 Mart 2014 15:42

    Partililerden talep gelirse dediğine göre yakında böyle bir talep gelir.Demek ki Cumhurbaşkanlığı umutları azalmış,başbakanlığa devam edecek.Siyaseti bir dönem bırakacağını zannetmeyin boşuna.

  • nakde geçiyorum artık05 Mart 2014 14:44

    dinlenme kararı borsayı 40.000 lere dek düşürür ban göre bu haber doğru ise tüm hisselerimi satıyorum.

  • ülkü05 Mart 2014 14:34

    Yassıada yolcusu kalmasıııınnn ...

  • soydular05 Mart 2014 14:33

    borsada verdiler millete zararına herkez satsın çıksın diye borsa düşsün panik olsun millet diye HEP OLUMSUZ HABER.BUNLARIN MEDYANIN İŞİ BUU TÜRK MİLLETİNİ SOYMAK ÜLKEYE MİLLETE İHANET

  • dolap05 Mart 2014 14:32

    istemem yan cebime koy diyor...buraya yazıyorum...değiştirecekler ..hayatları alavere

  • YNG05 Mart 2014 14:09

    EVET KÖRÜM SAYIN BEYEFENDİ YALNIZ SEN ANLAYAMAMIŞSIN ÖZÜRLÜLÜĞÜMÜ PUTLARA DEĞİL HANİ ESKİDEN KARA SABANLI PULLUKLAR VAR , YA ADI PUT, MU İDİ YOKSA PULLUK, MU , İDİ HATIRLAYAMADIM PULLUK İDİ HERHALDE BEN İŞTE ONLARA BİAT MI YOKSA BİR ATMI DENİR BİLEMİYORUM ARTIK HADİ Bİ ZAHMET VAKTİN VARSA ŞÖYLE BİR ARAŞTIRMA YAPTA HİÇ OLMASSA KAFANI DAĞITIRSIN . SENİN ÖZGÜR İRADEN İÇİN BİR SÖZ SÖYLEME LÜKSÜNÜ BEN ŞAHSEN KENDİMDE GÖRMÜYORUM O ZAMAN SENİNDE BENİM GÖRÜŞÜM VE DÜŞÜNCEM ÜZERİNE SİNKAF ETMEYE HAKKIN VAR İSE SENİ KENDİNLE BAŞ BAŞA BIRAKMAK ZORUNDAYIM .MUTLULUĞUN DAİM VE BAHTİYAR OLSUN.

  • üüü05 Mart 2014 14:07

    yok öyle bir dönem ayağına kaçmak , dur daha yüce divana gidicez ...

  • lol05 Mart 2014 14:06

    bu borsada o kadar çok cahil insan var ki, bazen batın diyorum cidden. iyi ki borsa var da sizleri sömürüyolar.

  • tarık05 Mart 2014 14:01

    gerçekten de iyi olur,,çok yoruldu,,dnlenmek şart.

  • polat05 Mart 2014 13:50

    başbakanım bunların senin oturduğun koltukta falan oturma gibi bir idialleri yok yok böyle bir dertleri bunların dertleri sadece kendi muhalefet koltuklarını korumak onuda beceremiyecekler

  • anti kapitalist05 Mart 2014 13:40

    milletin gözüne perde inmiş putlarına biat etmekde devam etmekdeler..

  • yorum05 Mart 2014 13:38

    bu sitres iftira sıkıntı ve çalışma hızına nasıl dayanıyo akıl almaz kendimle kıyaslıyom en ufak sıkıntıda yıkılıp kalıyorum onunkının yanında okyanusta bir damla lıderlık yada dava adamlıgı bu olsa gerek

  • YNG'e ithafen05 Mart 2014 13:28

    Gözlerimi alamadığım içimi titreten başbakanım Maşallah İnşallah :) Elhamdülillah olağanüstü genel kültürü var ahlakı çok güzel mütevazi.. ve muhteşem ben böyle şey görmedim.

  • YNG05 Mart 2014 13:16

    GECE GÜNDÜZ DURMUYOR ALLAHIM BU KADAR OLAYLARA RAĞMEN NASIL DA CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYORSUN HELAL OLSUN SANA YÜCE RABBİM HER ZAMAN YANINDA OLACAĞINA İNANIYORUM ÜLKEM İÇİN SEN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEYECEK KADAR YÜCESİN DUALARIM SENİNLE