E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Bayraktar'a AK Parti'den şok sözler---

Erdoğan Bayraktar'a AK Parti'den şok sözler

Erdoğan Bayraktar'a AK Parti'den şok sözler
25 Aralık 2013 - 14:46 borsagundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifa ederken kullandığı sözlere AK Parti'den ilk tepki geldi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için 'Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar'ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir' dedi.

"BAŞBAKAN'A İHANET EDİYORSUN"

'Sen kalıbının adamı değilmişsin' diye açıklama yapan Metiner, Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Başbakan seni o koltuğu oturttuğunda iyiydi hoştu, o zaman emir eri gibi karşısında duruyor, itaat ediyordun. Şimdi ise o koltukta oturmayacağını anlayınca iftiralar atıyor, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet içerisine giriyorsun. Bu senin kişiliğini gösteriyor, diye konuştu.   

"BAYRAKTAR'A BİR DAYATMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Metiner, Erdoğan Bayraktar'ın bahsettiği gibi bir dayatmanın söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Metiner, kamuoyundaki algıdan dolayı Başbakan Erdoğan'ın takdir hakkını kullandığına dikkat çekti.

"BAYRAKTAR, GÜLER VE ÇAĞLAYAN'DAN ADAMLIK DERSİ ALSIN"

Bayraktar'ın İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'dan dürüstlük ve adamlık dersi alması gerektiğinin altını çizen AK Partili Metiner, Bayraktar'ın bu davranışı çirkin ve terbiyesizcedir, dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa27 Aralık 2013 13:31

    Bayraktar'ın İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'dan dürüstlük ve adamlık dersi alması gerektiğinin altını çizmişsin de bu bahsettiklerin de milletvekilliğinden istifa etsinler ondan sonra tartışalım istersen ... ulan neydin ne oldun sende bee dünün şakşakçı gazetecisi bugün ahkam kesiyor topunuzun belasını verecek allah ....

  • Hakkı25 Aralık 2013 21:07

    Bayraktar fetonun bayraktarı olmuş

  • Tatar25 Aralık 2013 17:34

    Metiner Bayraktar için'tek kelimeyle yazıklar olsun Bayraktar'ın yaptığı bir NAMERTLİK ve SİYASİ AHLAKSIZLIK' demiş.Edep yahu edep deyip duranların ülkemizi ne hale getirdigi ortadayken;ülkeye bu kadar zarar vermek NAMERTLİK degilde başbakana kulluk etmekten vaz geçmekmi namertlik?şeref ve namusu ağızlarına sakız yapanlara NAMERTLİK ucuz gelir!!!!

  • islam25 Aralık 2013 16:36

    Bayraktarin görevine talip galiba

  • qwerty25 Aralık 2013 15:57

    Heygidi metiner yüreğin varsa sende vekillikten istifa et ucuz edebiyatların zamanı çoktan geçti

  • adalet25 Aralık 2013 15:47

    Çevre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar hem bakanlıktan, hemde milletvekilliğinden istifa etti.Diğerleri gibi sadece bakanlıktan değil.Demekki adam dik durup milletvekili dokunulmazlığının arkasına sığınmıyor.

  • hakan25 Aralık 2013 15:43

    bu kadar borsadaki ufak yatirimcilarin ahını aldın ya ALLAH da senı bildiği gibi yapsin

  • yorumcu25 Aralık 2013 15:37

    Erdoğan Bayraktar bir bakan olarak çok ayıp etmiş, Başbakanda istifa etsin demekle. Eskiden iyiydide şimdimi kötü oldu sayın Başbakan bu millet eskiden neler çekti neler

  • nurullah25 Aralık 2013 15:26

    yiyin birbirinizi...........

  • Alperen25 Aralık 2013 15:23

    Erdoğan BAYRAKTAR'ı nasıl bilirsiniz. Ağzı bozuk kendine hakim olamayan bir adam.Peki bu adamı şimdiye kadar neden idare ettiniz? Eş,dost, akraba diye.Devlet işi duygusallık götürmez.

  • İyi Günleriniz25 Aralık 2013 15:12

    Bunların daha çok iyi günleriniz...Cehennemi yaşayacağınız günlerde gelecektir. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlere bu dünya dar gelecektir.

  • Hepiniz İstifa Edeceksiniz25 Aralık 2013 15:11

    Terbiye dersi verene bakın...Böylelerini Milletvekili yaparsanız, vah vah bu ülkenin haline! Bayraktar tüm Akp'lilerden daha dürüst davranmıştır. Toki'de ki İmar düzenlemelerinin hepsinde başbakanın onayı var demiştir. İstifa edilecekse, önce başbakanın istifa etmesi gerektiğini vurgulayarak, Halkında aynı kanıda olduğunu göstermiştir.

  • selim sarman25 Aralık 2013 15:08

    bakanlık bir beden büyük gelmiş kalıbının adamı değilmiş takka düşü kel görün dü

  • yorumcu25 Aralık 2013 14:59

    yani adam gibi yolsuzluk yapın demiş... :))) adam mı olacaklar, hırsız mı? Adam gibi hırsız olunurmu yaw...