E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Almanya'ya gidecek---

Erdoğan Almanya'ya gidecek

Erdoğan Almanya'ya gidecek
03 Şubat 2014 - 00:39 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyareti için Almanya'ya gidecek

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ı kabul edecek. (TBMM/14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyareti için Almanya'ya gidecek. (İstanbul/15.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti il başkanlığını ve Bayraklı Manisalılar Derneğini ziyaret edecek. (İzmir/12.00/13.30)

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Almanya Göç ve Entegrasyondan Sorumlu Devlet Bakanı Aydan Özoğuz ile görüşecek, Almanya Türk Toplumu genel merkezine ziyarette bulunacak. (Berlin)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer ile ayrı ayrı görüşecek. 
(Ankara/10.45/11.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Alman mevkidaşı Frank Walter Steinmeier ile bir araya gelecek. (Berlin

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, D-8 Genel Sekreteri Es-Seyyid Ali Muhammed Musevi ile görüşecek, Ekonomist dergisinin Swiss Otelde düzenlenen "Anadolu 500" ödülleri törenine katılacak.(Ankara/12.00/İstanbul/20.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gönen, Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret edecek, incelemelerde bulunacak, toplantıya ve seçim irtibat bürosu açılışına katılacak. 
(Balıkesir/09.00-18.30)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, partisinin İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı yapacak.  (İstanbul/11.00) 

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı yurt içi üretici fiyat endeksi ile tüketici fiyatları endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)