E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan AK Parti’nin başına mı dönüyor?---

Erdoğan AK Parti’nin başına mı dönüyor?

Erdoğan AK Parti’nin başına mı dönüyor?
13 Haziran 2015 - 21:45 borsagundem.com

Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında 'Erdoğan cumhurbaşkanlığından istifa eder ve partinin başına geçer mi?' sorusuna net cevap verdi.

Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında 'Erdoğan cumhurbaşkanlığından istifa eder ve partinin başına geçer mi?' sorusuna ‘Böyle bir şeyin konuşulması ayıp olur. AK Parti’nin başında zaten bir Genel Başkan var’ cevabını verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN TÜRK'te Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik, Bülent Arınç’ a yönelttiği bir soruyla bomba bir iddiayı gümdeme getirdi. Ancak Bülent Arınç verdiği cevapla iddialara son noktayı koydu.

ERDOĞAN PARTİNİN BAŞINA GEÇER Mİ?
Hakan Çelik’in 'Erdoğan cumhurbaşkanlığından istifa eder ve partinin başına geçer mi?' sorusuna Arınç, "Bir defa böyle bir şeyin konuşulması ayıp olur. AK Parti’nin başında bir Genel Başkan var. Bana göre Davutoğlu çok başarılı bir performans gösterdi ve halkımıza sıcak geldi. Sonuç niye böyle derseniz? Onun başka nedenleri var. Onun Davutoğlu Ahmet Hoca profili Erbakan Hoca’dan sonra hoca olduğu için söylüyorum halkın benimsediği bir isim haline geldi. Genel Bakanlığı’nın devam edeceğini düşünüyorum. Ne sayın cumhurbaşkanının böyle bir niyeti vardır ne de partinin böyle bir ihtiyacı vardır diye düşünürüm" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat14 Haziran 2015 08:32

    Halkın % 60 ITurkiye ye getirmemek istediği başkanlığı yüksek bir oyla reddetti.ger AKP nin basına geçerse Sonun Başlangıcı olur. Tayyip devri kapanabilir.

  • AkHak13 Haziran 2015 22:00

    Bence de reisimiz dönmeli patiyi ve ülkeyi yalnız bırakmamalıdır.CB.lik yapacak çok kişi bulunur amma akpartiyi yönetecek çok az kişi bulunur..