E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriErdemir'e ABD'den ödül---

Erdemir'e ABD'den ödül

Erdemir'e ABD'den ödül
06 Ağustos 2014 - 10:56 borsagundem.com

Erdemir Grubu’nun “Değer Yaratan Çelik Sanatı” temalı Faaliyet Raporu’ ödüle layık görüldü

Erdemir Grubu, Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın yapıtları eşliğinde hazırladığı 2013 Faaliyet Raporu’na ABD’den 4 dalda ödül geldi. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından biri olan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi  (LACP) tarafından her yıl düzenlenen "Yıllık Vizyon Ödülleri Faaliyet Raporları Yarışması’nda Altın Ödül’e layık görülen Erdemir Grubu Faaliyet Raporu, “Hissedarlara Mektup” kategorisinde ise “Onur Ödülü”nün sahibi oldu. Rapor, Amerika merkezli MerComm tarafından şirketlerin yıllık faaliyet raporlarının değerlendirildiği Uluslararası ARC Ödülleri Yarışması'nda da 2 ödül daha aldı.

Üretim Gereçlerinde Altın Ödül Erdemir Grubu’nun

Erdemir Grubu’nun 2013 yılında imza attığı başarılı finansal ve operasyonel sonuçlarını çelik sanatıyla bütünleştirdiği faaliyet raporuna ABD’den ödül yağdı. Çeliğin yaşamımızın her alanında var olduğuna sanat yolu ile dikkat çekmek ve ülkemizde heykel sanatının gelişmesinde rol oynayacak genç yetenekleri desteklemek amacıyla Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın eserlerini faaliyet raporuna taşıdı.  Tüm grup şirketlerinin, yıl içinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetlerinin ve finansal sonuçların ayrıntılarıyla anlatıldığı Erdemir Grubu faaliyet raporu,  2001'den bu yana her yıl düzenlenen ve faaliyet raporu alanındaki en prestijli ödül olarak kabul edilen LACP Vision Awards'da “Üretim Gereçleri” kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü. “Hissedarlara Mektup” kategorisinde ise Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır’ın mesajı ise “Onur Ödülü”nün sahibi oldu.

Erdemir Grubu’ndan ARC Ödülleri’nde de büyük başarı

Amerika merkezli MerComm tarafından şirketlerin yıllık faaliyet raporlarının değerlendirildiği Uluslararası ARC Ödülleri Yıllık Rapor Yarışması'nda ise Erdemir Grubu 2 ödüle daha layık görüldü. ARC Ödülleri’nde çelik kategorisinde yarışan Erdemir Grubu “Altın Ödül” ün sahibi olurken, aynı yarışmada “Hissedarlara Mektup” kategorisinde Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır’ın mesajı “Bronz Ödül” ü almaya hak kazandı.

Erdemir Grubu’nun 2013 faaliyet raporunda, tüm grup şirketlerinin üretim, yatırım ve istihdam gücünün yanısıra, ülkesi, hissedarları, müşterileri, çalışanları, toplum ve gelecek için yarattığı değer de yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)