E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEnkazdan 2 kişi daha kurtarıldı---

Enkazdan 2 kişi daha kurtarıldı

Enkazdan 2 kişi daha kurtarıldı
01 Kasım 2020 - 09:22 borsagundem.com

İzmir'de deprem enkazından 2 kişi daha çıkarıldı.

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları 43'üncü saati geride bırakırken mucize haberler gelmeye devam ediyor. Doğanlar Apartmanı enkazından 2 kişi, saatler 9.15'i gösterirken kurtarıldı.

Depremde 33 saatin ardından bir kişi daha kurtarıldı

 

Depremde can kaybı 44'e yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck01 Kasım 2020 13:26

    Çok daha buyuk mucizeler istiyorum. umarız tek tek olur  amin.. aklımda yine deli sorular.. şuan orada yıkılan bina 20 kadar... yani allah korusun, en az yıkılan bina x depremde x şehirde 500 - 1,000 ..yada 2,000 olursa, hangi ekipmanlar? hangi ekipler? anki çalışmalar, iş makınaları, vb. vb. okadar ince işçilik göstererek her harabeyi özenle incelesin ve araştırabilsin ? şimdi bina yıkıldı sayısı az, ince işçilik yapacak ekip var. Yani bu işlerde tek çözüm adam gibi kaliteli binadır. yoksa İzmir de ne caddeler var, 2 otomobil yan yana geçemiyor, bide binalar enine yatay vb yıkılsa ulaşılamazdı bile. bazı ağır hasarlı binalara kepçeler, vinçler izmirde şuan ulaşmış ve destek çıkıyor çökmesin diye,, ama dar yollar, vb alanlarda öyle ağır hasarlı bine olsa iş makınası dahi yanına ulaşamazdı. 15 metreden binaya destek olamazdı ... tek çözüm incelenmiş, analiz edilmiş, güçlendirilmiş, tenıksistemler ve çözümlerdir...