E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre'yi Pareira istememiş---

Emre'yi Pareira istememiş

Emre'yi Pareira istememiş
28 Haziran 2015 - 09:38 borsagundem.com

"Emre için teknik heyetin verdiği rapor olumlu olsaydı, mukavele yenilemek için teklif yapardık" diyen Terraneo yol ayrımını böyle belirtmişti ama...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sözleşmesi uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu olan Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili noktayı koydu. Terraneo, teknik direktör Pereira'nın Emre'nin takımda tutulması yönünde bir rapor vermediğini belirterek, "Emre için teknik heyetin raporu olumlu olsaydı, mukavele yenilemek için teklifte bulunurduk. Onu İnter'e götüren bendim. Şimdi Türkiye'de çalışıyorum ve bu kez Emre'yle ilgili bir sorunla karşılaşıyorum. Sadece onunla ilgili konuşmak, sözleşmesi biten diğer isimlere haksızlık oluyor" dedi. 

EMRE: GÖNÜL İSTERDİ Kİ...
Emre ise hakkındaki kararla ilgili şunları söyledi: "7 yıl kulübüm için elimden geleni yapmaya çalıştım. Gönlüm futbolu Fenerbahçe forması altında bırakmaktan yanaydı. Ancak bu karara saygı duyuyorum. Çalıştığım futbolcu, teknik adam, personel, taraftar ve yönetime teşekkür ediyor ve F.Bahçe'ye başarılar diliyorum." 

EMRE'NİN F.BAHÇE SERÜVENİ
Mayıs 1998'de Galatasaray formasıyla profesyonel sözleşmeye imza atan ve sarı-kırmızılı ekipte 5 sezonda 159 maça çıkan Emre Belözoğlu, sonrasında İtalya'nın yolunu tuttu. Inter'e transfer olan ve burada 4 sezonda 109 maça çıkan Emre, performansıyla İngilizlerin de radarına girdi. İtalya sonrasında Newcastle United'a imza attı ve burada da üç sezonda 64 maça çıktı ve 4377 dakika siyahbeyazlı formayı giydi. 28 yaşında Türkiye'ye bu sefer Galatasaray'da ezeli rakibi olarak benimsediği Fenerbahçe'ye imza için gelen Emre Belözoğlu, 4 sezon üst üste forma giydikten sonra, 2012- 2013 sezonunun devre arasında Atletico Madrid'e transfer oldu. İspanya'da 17 maça çıkan Emre Belözoğlu, 1 gol attı ve yarım sezon sonra Türkiye'ye döndü. 31 yaşında tekrar Fenerbahçe forması giyen deneyimli oyuncu toplamda 7 sezonda 201 maça çıktı ve 30 gol atıp, 24 asist yaptı. Bu süreçte 17 sakatlık geçiren Emre, 59 maçı kaçırırken, görev yaptığı 15 bin 31 dakikada 3 kırmızı kart gördü. Milli futbolcu, 7 sezonluk Fenerbahçe kariyeri boyunca 2 kez Süper Lig, 2 kez Ziraat Türkiye Kupası ve 2 kez Süper Kupa şampiyonluğu gördü.

KAPTAN KİM OLACAK?
Terraneo'nun açıklamaları sonrası F.Bahçe Kulübü Emre için bir mesaj yayınlandı. Mahmut Uslu imzasıyla yayınlanan mesajda, "Kaptanımıza F.Bahçe'de görev yaptığı süre içinde yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür ederiz" denildi. Bu arada Emre'nin ayrılığı sonrası sarı-lacivertli takımda kimin kaptan olacağı tartışılmaya başlandı. 

YENİ TAKIMI BAŞAKŞEHİR
Emre'nin yeni sezonda forma giyeceği takım büyük ölçüde belli oldu. Başakşehir ile bir süredir temasta olduğu bilinen milli oyuncunun, 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği öğrenildi. Emre yeni takımında kaptan olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)