E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmine Erdoğan Köşk'ü istiyor mu---

Emine Erdoğan Köşk'ü istiyor mu

Emine Erdoğan Köşk'ü istiyor mu
14 Mayıs 2014 - 06:14 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın eşi, Afyonkarahisar kampında, "Sayın Erdoğan'ın partinin başında kalmasını istiyoruz" diyen kadın milletvekillerine ne yanıt verdi

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Afyonkarahisar kampında kadın milletvekilleriyle yaptığı sohbet toplantısında, haftalardır tartışılan Çankaya Köşkü’ne kimin aday olması gerektiği konusunda ilk kez görüş dile getirdi. Nuray Babacan'ın Hürriyet'teki haberine göre Emine Erdoğan, bazı kadın milletvekillerinin “Sayın Erdoğan’ın partinin başında kalmasını istiyoruz” sözleri üzerine “Ben de Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum” karşılığını verdi.

Ak Parti’nin Kızılcaham’dan vazgeçip Afyon’da yaptığı son kampında, önceki toplantılara kıyasla daha renkli anlar yaşandı. Milletvekillerinin ailelerinin kampa katılmaması nedeniyle hem Başbakan Erdoğan’ın hem de Emine Erdoğan’ın uzun toplantı maratonları dışında küçük gruplarla sohbet etme olanağı doğdu. Kampın ikinci gününde Emine Erdoğan, kadın milletvekilleriyle çay içti. Sohbet, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığına geldi. Bazı kadın milletvekilleri, “Başbakanımızın, partinin başından gitmesini istemiyoruz” sözlerine destek veren Emine Erdoğan “Ben de Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. Partinin başında kalması ve Başbakan olarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Madem öyle ikna edin” dedi.

İKİ ÇAY PARTİSİ

Bu görüşmenin ardından düzenlenen toplantıda söz alan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, “Sizden sonra ‘Akbulutvari’ bir yönetim olursa parti açısından sıkıntı olur” sözlerinin bu görüşmeyle ilgili olduğu iddia edildi. Ancak, Enç’in arkadaşlarına, “Ben bu konuşmayı önceden planlamıştım. Kesinlikle ilgisi yok” dediği öğrenildi. Erdoğan, daha sonra kadın milletvekilleriyle yemek yedi, arkasından çay sohbeti yaptı. Bu sohbetin konusu da Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’ne çıkıp çıkmayacağı oldu. Kadın vekillerden bazılarının Emine Erdoğan’la sohbetlerindeki gibi Başbakan’ın Çankaya Köşkü’ne çıkmaması yönünde görüş belirttiği ancak Erdoğan’ın yorumsuz dinlediği öğrenildi. Kadın vekiller, Erdoğan’la toplu fotoğraf da çektirdiler.

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

Afyon kampında gece sohbetleri de renkli geçti. Milletvekilleri, birinci gün yemekten sonra sazlı-sözlü eğlence düzenlediler. AK Partililer, toplu halde şarkılara eşlik ederken, saz heyetinden istekte de bulundular. Sohbetin en renkli anı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in sözleri oldu. Özçelik, “Şimdi istediğim şarkıyı üçüncü dönemi dolan arkadaşlara ithaf adiyorum: Yolun sonu görünüyor” dedi. Özçelik’in sözleri grupta kahkahalarla karşılandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)